Έχασε το... στοίχημα και θα ξυρίσει το κεφάλι του ο Lando Norris!


Ο νεαρός πιλότος της McLaren είχε στοιχηματίσει πως θα ξύριζε το κεφάλι του εάν συγκεντρώνονταν περισσότερα από 10.000 δολάρια για τον αγώνα της καταπολέμησης του κορωνοϊου. Και έχασε… πανηγυρικά!

  • ΓΙΑΝΝΗΣ-ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
  • 30/3/2020

Ο Βρετανός πιλότος συμμετείχε την Κυριακή στο Twitch Stream Aid, έναν αγώνα εικονικής πραγματικότητας με μονοθέσια, ο οποίος είχε στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων που θα διατεθούν στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, με σκοπό την ενίσχυσης της προσπάθειας καταπολέμησης του COVID-19. «Αντίπαλοι» του Norris ήταν διάφοροι celebrities και μουσικοί απ’ όλον τον κόσμο.

Ο Norris, λοιπόν, δήλωσε πως εάν όσοι παρακολουθούσαν τη δική του προσπάθεια έκαναν δωρεές συνολικού ύψους τουλάχιστον 10.000 δολαρίων, τότε θα ξυρίσει το κεφάλι του! Τη… χαριστική βολή του την έδωσε ένας ανώνυμος δωρητής, ο οποίος προσέφερε 700 δολάρια, ποσό με το οποίο ξεπεράστηκε ο αρχικός στόχος των 10.000 δολαρίων.

«Αυτό σημαίνει ότι ξεμπέρδεψα; Όχι! Τα καταφέραμε! Φτάσαμε τα 10 χιλιάρικα. RIP μαλλιά!» είπε γελώντας ο Lando, ο οποίος φημίζεται για το πηγαίο χιούμορ του.

Μάλιστα δεν παρέλειψε να αναρτήσει και στο Twitter τη σχετική… είδηση, ευχαριστώντας θερμά όλους όσοι συνέβαλαν ώστε να συγκεντρωθεί τελικά το ποσόν των 12.000 δολαρίων!

Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως ήδη παρήγγειλε από το Amazon μια κουρευτική μηχανή, προκειμένου να κουρέψει την πλούσια κόμη του, καθώς συνήθως γι’ αυτή τη διαδικασία εμπιστεύεται τον προσωπικό κομμωτή του! Δεν παρέλειψε, όμως, να δημιουργήσει στο Photoshop και μία φωτογραφία του… Baldo Norris!, Δηλαδή του εαυτού του δίχως μαλλιά!

Για την ιστορία, το Twitch Stream Aid συγκέντρωσε συνολικά το διόλου ευκαταφρόνητο ποσόν των 2,2 εκατομμυρίων δολαρίων!