«F1 2020» με την… υπογραφή του Michael Schumacher! (video)


Η Codemasters ανακοίνωσε πως τον Ιούλιο θα βρίσκεται στα καταστήματα το νέο παιχνίδι της για τη Formula 1, στο οποίο θα υπάρχει έντονο το «άρωμα» του επτά φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή!

  • ΓΙΑΝΝΗΣ-ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
  • 15/4/2020

Μέσα στις επιλογές που θα υπάρχουν στην καινούρια έκδοση του επιτυχημένου παιχνιδιού θα είναι η «Michael Schumacher Deluxe». Εκεί, οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε τέσσερα εμβληματικά μονοθέσια που οδήγησε ο «Schumi» κατά τη διάρκεια της καριέρας του στη Formula 1.

Αυτά τα μονοθέσια θα είναι η Jordan 191 με την οποία πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στη Formula 1 το 1991, η Benetton Β194 με την οποία κατέκτησε τον πρώτο τίτλο του, η Benetton Β195 του 1995, με την οποία έκανε το «repeat» το 1995, και η Ferrari F1-2000, το κόκκινο μονοθέσιο με το οποίο πήρε τον πρώτο τίτλο του με τη «σκουντερία».

Φυσικά στο καινούριο παιχνίδι θα υπάρχουν οι πίστες του Βιετνάμ και της Ολλανδίας, ενώ για πρώτη φορά θα υπάρχει η δυνατότητα ο παίκτης να μην είναι οδηγός, αλλά μάνατζερ της ομάδας.

Παράλληλα, θα υπάρχει και η δυνατότητα δημιουργίας μιας ενδέκατης ομάδας, στην οποία θα μπορεί ο καθένας να εντάξει το οδηγικό δίδυμο της επιλογής του. Τέλος, το «F1 2020»θα προσφέρει τη δυνατότητα στους παίκτες να «χτίζουν» την καριέρα τους, ξεκινώντας ακόμα και δέκα χρόνια πριν από μικρότερες κατηγορίες!