F1 2023: Ο ANT1 γιορτάζει την έναρξη του πρωταθλήματος με μια προσφορά για την ψηφιακή πλατφόρμα


Οι υφιστάμενοι συνδρομητές με το μηνιαίο πρόγραμμα μπορούν να αναβαθμίσουν τη συνδρομή τους επωφελούμενοι της νέας προνομιακής τιμής.

  • 3/3/2023

Από την Παρασκευή 03/03, τo ΑΝΤ1 Plus μάς βάζει στη μάχη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Formula 1 ανάμεσα σε Φερστάπεν, Λεκλέρ και Χάμιλτον. Το ΑΝΤ1 Plus θα προβάλλει ζωντανά και χωρίς καμία διακοπή για διαφημίσεις τα 23 Grand Prix και τα 6 Sprint Races, που θα είναι διαθέσιμα και on demand μετά τη ζωντανή μετάδοσή τους για όλη την περίοδο του πρωταθλήματος. Επιπλέον, ζωντανά και αποκλειστικά στο ΑΝΤ1 Plus θα προβληθούν τα 63 Free Practices και τα 23 Qualifying Sessions κάθε Grand Prix, καθώς και οι αγώνες των πρωταθλημάτων της F2 και της F3.

Η εμπειρία θέασης του κορυφαίου γεγονότος του μηχανοκίνητου αθλητισμού απογειώνεται στο ειδικά διαμορφωμένο θεματικό κανάλι του ΑΝΤ1 Plus, με όλους τους αγώνες F1, F2 και F3 ζωντανά και χωρίς διακοπή για διαφημίσεις, όπως επίσης και highlights του Porsche Supercup, της διεθνούς σειράς αγώνων σπορ αυτοκινήτων μοναδικής κατασκευής της Porsche Motorsport GmbH, παράλληλα με ειδικές εκπομπές pre και post-race με τις πιο δυνατές στιγμές των κατατακτήριων δοκιμών, πλούσιο ρεπορτάζ, αλλά και αποκλειστικές συνεντεύξεις από τους κορυφαίους οδηγούς της διοργάνωσης.

Επιπλέον, μαζί με όλα τα παραπάνω, οι λάτρεις του μηχανοκινήτου αθλητισμού θα απολαμβάνουν αποκλειστικό περιεχόμενο video on demand και ιστορικούς αγώνες της Formula 1 σε ειδικά διαμορφωμένη κατηγορία, καθώς και όλο το περιεχόμενο της υπηρεσίας που περιλαμβάνει εκατοντάδες σειρές και ταινίες, τα ΑΝΤ1 Plus Originals - τις μεγαλύτερες πρωτότυπες ελληνικές παραγωγές, νέες ξένες σειρές σε αποκλειστική προβολή, ξένες ταινίες, σύγχρονο και κλασικό ελληνικό κινηματογράφο, παιδικές ταινίες και σειρές, καθώς και ντοκιμαντέρ.

Οι συνδρομητές μπορούν να απολαμβάνουν όλο το περιεχόμενο της streaming πλατφόρμας σε Smart TVs, κινητές συσκευές, tablet και υπολογιστές, με δυνατότητα ταυτόχρονης θέασης σε 2 συσκευές. Επίσης, έχουν τη δυνατότητα, με την επιλογή Casting ή Airplay, να προβάλλουν το περιεχόμενο της

πλατφόρμας σε μεγάλες οθόνες, απευθείας από τις κινητές συσκευές τους.

Όλα αυτά και ακόμη περισσότερο περιεχόμενο, είναι διαθέσιμα μόνο με 3,33 ευρώ τον μήνα! Η ειδική προσφορά για την έναρξη της F1 αφορά σε 9μηνη συνδρομή συνολικού κόστους 29,99€ (συμπερ. ΦΠΑ) με εφάπαξ χρέωση.

Όσοι διαθέτουν 6μηνη συνδρομή στην υπηρεσία, θα έχουν πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο που αφορά στα πρωταθλήματα της Formula 1, F2 και F3 εντελώς δωρεάν έως τη λήξη της συνδρομής τους. Οι υφιστάμενοι συνδρομητές με το μηνιαίο πρόγραμμα του ANT1 Plus μπορούν να αναβαθμίσουν τη συνδρομή τους στο νέο 9μηνο πρόγραμμα επωφελούμενοι της νέας προνομιακής τιμής.