F1 23: Δείτε το πρώτο trailer του επίσημου video game της Formula 1 (video)


Η επίσημη κυκλοφορία έχει προγραμματιστεί για τις 16 Ιουνίου, με την E.A. να τονίζει ότι φέτος το video game θα είναι πιο ρεαλιστικό από ποτέ. Δείτε το εντυπωσιακό trailer.

  • ΦΩΤΟ: E.A. SPORTS / FACEBOOK
  • 5/5/2023

Λίγο πριν σβήσουν τα κόκκινα φώτα στο GP του Miami η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer από το νέο video game της Formula 1. Μέσω του video, το οποίο διαρκεί κάτι περισσότερο από 100 sec., οι φίλοι του κορυφαίου μηχανοκίνητου σπορ έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μια πρώτη γεύση από το νέο gameplay.

Παράλληλα, αποκαλύφθηκε και η ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα και αυτή είναι η 16η Ιουνίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι από τη στιγμή που μιλάμε για επίσημο video game της F1 είναι προφανές ότι στις επιλογές περιλαμβάνονται όλες οι ομάδες του πρωταθλήματος, όλοι οι οδηγοί αλλά και όλες οι πίστες, μαζί με και αυτές του Λας Βέγκας και του Κατάρ.

Από τη μεριά της η E.A. αναφέρει ότι φέτος το παιχνίδι είναι πιο ρεαλιστικό από ποτέ, έχοντας δώσει ιδιαίτερη έμφαση στη ροπή του κινητήρα αλλά και στην πρόσφυση των ελαστικών.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε για το περιβόητο «Breaking Point» το οποίο επιστρέφει μετά από απουσία ενός έτους, με πρωταγωνιστές τον Aiden Jackson, τον Devon Butler και την αδελφή του, Callie Mayer, που μονομαχεί στην F2 και έχει στόχο να κάνει το μεγάλο βήμα προς την F1.

Το F1 23 θα είναι διαθέσιμο για Sony PlayStation 4 και 5, Xbox Series X και S καθώς και για PC. Η προπαραγγελία είναι ήδη διαθέσιμη και όσοι την επιλέξουν, εκτός από μία σειρά από bonus που θα λάβουν, θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν το παιχνίδι 3 ημέρες πριν από την επίσημη κυκλοφορία του.

Δείτε το πρώτο trailer του F1 23…