F1: Aκούστε για πρώτη φορά τον νέο κινητήρα της Ferrari


O νέος κινητήρας της Ferrari τοποθετήθηκε στο μονοθέσιο του 2021 και πήρε τις πρώτες του ανάσες γεμίζοντας με προσδοκίες τις καρδιές των απανταχού τιφόζι.

  • Κείμενο: Γιάννης Αδάναλης
  • 13/2/2021

Μαρανέλο 12 Φεβρουαρίου 2021. Τη νεκρική σιωπή στις εγκαταστάσεις της Scuderia Ferrari σπάει ο ήχος ενός κινητήρα. Όχι ένας οποιοδήποτε κινητήρας αλλά εκείνος που πρόκειται να ριχθεί στη μάχη για την κατάκτηση ενός παγκόσμιου τίτλου.

Είναι ο κινητήρας της SF21, του νέου μονοθεσίου της Ferrari, που παίρνει τις πρώτες του ανάσες, σηματοδοτώντας το ελπιδοφόρο ξεκίνημα μίας ακόμα αγωνιστικής σεζόν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1.

Βλέπετε μάς χωρίζουν λιγότερο από 15 ημέρες από την έναρξη των χειμερινών δοκιμών του πρωταθλήματος και όλα δείχνουν να έχουν πάρει τη θέση τους.

Λίγα λεπτά νωρίτερα από το βραχνό ξέσπασμα του υβριδικού συνόλου της SF21, ο επικεφαλής της Scuderia Ferrari, Matia Binotto, μιλώντας στους ανθρώπους της ιταλικής ομάδας κατέστησε σαφές ότι όλοι είναι αποφασισμένοι για το καλύτερο αποφεύγοντας παρόλα αυτά να θέσει στόχους.

Ο Matia Binotto όπως και οι περισσότεροι οπαδοί της Ferrari γνωρίζουν πολύ καλά ότι η επιστροφή στην κορυφή δεν θα είναι μια εύκολη υπόθεση. Μπορεί, λοιπόν, η Scuderia να ξεκινά κάθε σεζόν στοχεύοντας την κορυφή, ωστόσο, τη φετινή αγωνιστική χρονιά ακόμα και η επανείσοδός της στους Big 3 του πρωταθλήματος θα αποτελεί επιτυχία.