F1 ESPORTS: Ο Lando Norris του έριξε στον... χαβαλέ! (video)


Το 2019 απέδειξε ότι ήταν παραπάνω από έτοιμος για να μπει δυναμικά στον «μαγικό κόσμο» της Formula 1, με μία από τις ιστορικότερες ομάδες, τη McLaren. Μολαταύτα, κατά βάθος, παραμένει ακόμα παιδί!

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ-ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
  • 26/3/2020

Ο Lando Norris συμμετείχε στον πρώτο virtual αγώνα Formula 1 στην ιστορία του σπορ, την περασμένη Κυριακή, καθώς έλαβε μέρος στο γκραν πρι του Μπαχρέιν που διοργάνωσε η σειρά E Sports της F1.

Κάποια… προβληματάκια στις κατατακτήριες τον υποχρέωσαν να βρεθεί στο τέλος του grid στον αγώνα των 14 γύρων στην πίστα του Σακχίρ. Όμως δεν κάμφθηκε η ψυχολογία του από αυτή την ατυχία.

Επιστρατεύοντας το χιούμορ που τον διακρίνει, κατά τη διάρκεια της αναμονής πριν την εκκίνηση του αγώνα απευθύνθηκε στους… ειδικούς, ζητώντας συμβουλές για το πώς θα έπρεπε να κινηθεί στους πρώτους γύρους και ειδικά στην πρώτη στροφή του εικονικού γκραν πρι.

Στο βίντεο, λοιπόν, μπορείτε να δείτε τι τον συμβούλεψαν μεταξύ άλλων ο Max Verstappen, ο Carlos Sainz, ο… ειδικός (λόγω του ότι το 2019 συνήθως ήταν στην τελευταία σειρά του grid με την Williams, George Russell, αλλά και ο «ισχυρός άνδρας» της McLare, Zak Brown!