Formula 1: Πώς πέρασαν οι πιλότοι το καλοκαιρινό τους διάλειμμα; (photos)


Λίγο πριν την επανεκκίνηση της σεζόν του οι πιλότοι της Formula 1 απολαμβάνουν τις τελευταίες μέρες ξεκούρασης με φίλους και συγγενείς, φορτίζοντας τις μπαταρίες για τη δύσκολη συνέχεια.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: TWITTER
  • 23/8/2022

Με το Βελγικό Grand Prix να βρίσκεται προ των πυλών, οι πιλότοι της Formula 1 απολαμβάνουν τις τελευταίες μέρες του καλοκαιρινού διαλείμματος, είτε με φίλους και συγγενείς, είτε ταξιδεύοντας σε διάφορα μέρη του κόσμου, είτε κάνοντας σκληρές προπονήσεις. Πάμε να δούμε πως πέρασαν στο summer break μερικοί από αυτούς...

Max Verstappen

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2021 δε σταματά ποτέ να προπονείται, και βρέθηκε στο Μονακό, όπου και διαμένει, για να «επαναφορτίσει τις μπαταρίες του» και να προετοιμαστεί για το δεύτερο μισό της σεζόν.

Lewis Hamilton

Ένα ταξίδι στο Νότιο κομμάτι της Αφρικής ήταν αυτό που θεώρησε ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής αρκετό για να επανέλθει δριμύτερος στο Βέλγιο. Ο Hamilton επισκέφτηκε την Ναμίμπια, τη Ρουάντα, την Κένυα και την Τανζανία, σε μία προσπάθεια να μείνει συνδεδεμένος με τους προγόνους του, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε μέσα από τις αναρτήσεις του στα social media.

George Russell

Ο οδηγός της Mercedes δήλωσε έτοιμος να επιστρέψει στη δράση, δείχνοντας στους ακόλουθούς του στο Twitter το πόσο σκληρά πρέπει να προπονούνται οι πιλότοι, ακόμα και στις διακοπές τους.

Carlos Sainz

«Ποιοτικός χρόνος με οικογένεια και φίλους, για να χαλαρώσω και να επαναφορτίσω τις μπαταρίες μου. Τώρα πίσω στην προπόνηση, για να προετοιμαστώ για το δεύτερο μισό της σεζόν.» Αυτή είναι η μικρή περιγραφή των διακοπών του Ισπανού οδηγού της Ferrari, που πέρασε το μεγαλύτερο κομμάτι του καλοκαιρινού διαλείμματος στο Μονακό.

Charles Leclerc

O ταλαντούχος Μονεγάσκος επέλεξε την Ίμπιζα ως τον προορισμό των διακοπών του, όπου πέρασε χρόνο με τα αδέρφια, τη σύντροφο και τους φίλους του

Daniel Ricciardo

Ο Αυστραλός οδηγός της McLaren φαίνεται να αγαπά ιδιαίτερα την Αμερική και έτσι βρέθηκε στην Καλιφόρνια, έχοντας για παρέα τη σύντροφό και μερικούς καλούς φίλους.

Fernando Alonso

Ο 2 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, εκτός από τις διακοπές του βρέθηκε στο Grand Prix Αυστρίας του MotoGP, με αφορμή την εργασία της συντρόφου του, Andrea Schlager, η οποία είναι δημοσιογράφος στο γερμανικό δίκτυο ServusTV.

Valtteri Bottas

Στη δική του διοργάνωση διάθλου παρέστη ο Φινλανδός οδηγός της Alfa Romeo, λίγες μέρες πριν η F1 επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Mick Schumacher

Χρόνος με την οικογένεια και ποδόσφαιρο ήταν οι επιλογές του Mick για τις φετινές διακοπές, καθώς ο Γερμανός θα συμμετέχει στη διοργάνωση «Champions for Charity» στις 24 Αυγούστου, μαζί με τον Sebastian Vettel, όπου αθλητές από πολλά διαφορετικά αθλήματα, ενώνονται σε ένα φιλικό ματς ποδοσφαίρου για φιλανθρωπικό σκοπό.

Kevin Magnussen

Εν όψει των αγώνων ιστιοπλοΐας της Δανικής ομάδας Denmark SailGP Team, o Kevin Magnussen βρήκε την ευκαιρία να εξασκήσει το ταλέντο του στο σπορ, περνώντας μία μέρα με το υπόλοιπο πλήρωμα στην Κοπεγχάγη.

Pierre Gasly

Ο Pierre Gasly πέρασε τις διακοπές του με την οικογένειά του, και είπε: «Οικογενειακή υπόθεση! Αναρωτιέμαι πως άντεχε η μητέρα μου με 6 αγόρια μέσα στο σπίτι. Δε χορταίνω το χρόνο με την οικογένεια! Πλήρως φορτισμένες μπαταρίες»

Alex Albon

Ο Albon ακολούθησε τη σύντροφό του στο αμερικανικό πρωτάθλημα γκολφ στο οποίο συμμετέχει, το LPGA Tour, πριν βρεθούν στην Ιταλία για τις διακοπές τους.

Nicholas Latifi

Την Ελλάδα τίμησε για ακόμα μία χρονιά ο Nicholas Latifi, αυτή τη φορά σε πολυτελές ξενοδοχείο στην Χερσόνησο του Νομού Ηρακλείου, στην Κρήτη.