GP Αυστρίας: Δείτε την οργισμένη χειρονομία του Alonso στον Tsunoda (video)


Ο τρόπος με τον οποίο υπερασπίστηκε τη θέση του ο Yuki Tsunoda στο Grand Prix της Αυστρίας προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Fernando Alonso.

  • 11/7/2022

O Fernando Alonso ήταν ένας από τους οδηγούς που ξεχώρισαν με την απόδοσή του στο Grand Prix της Αυστρίας, αφού κατάφερε με το πείσμα και την εμπειρία του από την P19 που βρέθηκε στη εκκίνηση και τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισε, να μπει στη δεκάδα και να βαθμολογηθεί στον τελευταίο γύρο.

Προκειμένου να μπορέσει να ανέβει στην P10 ο Ισπανός κινήθηκε στα όρια και σε κάποια στιγμή βρέθηκε να μονομαχεί με τον πεισματάρη Yuki Tsunoda στην στροφή 3 κάνοντας κίνηση να προσπεράσει από τα δεξιά.

Ο Ιάπωνας προσπάθησε να αμυνθεί και να κλείσει τον Alonso με αποτέλεσμα οι δύο δεξιοί τροχοί στο μονοθέσιο του Ισπανού να βγουν εκτός πίστας. Ο Alonso πάλεψε σκληρά να διατηρήσει τον έλεγχο κάτι που τελικά κατάφερε ενώ στην επόμενη στροφή προσπέρασε τον Tsunoda και του έκανε μια οργισμένη κίνηση με το δάχτυλο για τον ριψοκίνδυνο τρόπο με τον οποίο προσπάθησε να αμυνθεί.

Δείτε την οργισμένη χειρονομία του Alonso…

Μάλιστα fans στα social media ανέφεραν πως η συγκεκριμένη χειρονομία γινόταν και από τον βετεράνο αθλητή του ΝΒΑ Dikembe Mutombo, κάθε φορά που μπλόκαρε το σουτ αντιπάλου.

Δείτε τη χειρονομία που έκανε ο Dikembe Mutombo…