GP Βραζιλίας 2019: Η στιγμή της σύγκρουσης ανάμεσα στις δύο Ferrari (Video)


Με έναν άδοξο αλλά και ταυτόχρονα ντροπιαστικό τρόπο ολοκληρώθηκε για τους C. Leclerc και S. Vettel το GP Βραζιλίας με τους δύο πιλότους να εγκαταλείπουν με και τη μεταξύ τους σύγκρουση.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΝΑΛΗΣ, ΦΩΤ. F1
  • 17/11/2019

Ένα συναρπαστικό τέλος επεφύλασσε στους φίλους της Formula 1 το GP Bραζιλίας, καθώς μέσα σε μερικούς γύρους είχαμε τρεις εγκαταλείψεις πρωτοκλασάτων συνδυασμών και δραματικές ανακατατάξεις στις θέσεις που οδηγούσαν στο podium των νικητών.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κινητήρας της Mercedes AMG Petronas έσπασε στην πλάτη του V. Bottas. H ακινητοποίηση του μονοθεσίου του Φινλανδού προκάλεσε την είσοδο του αυτοκινήτου ασφαλείας.

Μετά την απομάκρυνση του μονοθεσίου της Mercedes από την πίστα και την έξοδο του safety car ο αγώνας ξεκινούσε και πάλι από την αρχή, με τα «φώτα» να στρέφονται στη μάχη που έδιναν οι Lecerc και Vettel.

Ένας εμφύλιος που έμελλε να λήξει χωρίς νικητή, καθώς μια επαφή ανάμεσα στα δύο μονοθέσια της Scuderia έφερε την καταστροφή οδηγώντας στην εγκατάλειψη και τους δύο πιλότους της.

Κρίνοντας από το video της σύγκρουσης, η ευθύνη βαραίνει τον S. Vettel η θέση του οποίου στην ομάδα του Μαρανέλο δεν θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη.