GP Μπαχρέιν: Δείτε τη συγκλονιστική μονομαχία ανάμεσα σε Alonso και Hamilton (video)


Η μάχη που τράβηξε τα βλέμματα στο Μπαχρέιν δόθηκε στον 39ο γύρο, με το «νοκ-άουτ» να έρχεται στη στροφή 10 από τον Ισπανό. 

  • 6/3/2023

Το ημερολόγιο έγραφε 2007 όταν Lewis Hamilton και Fernando Alonso άρχισαν να μονομαχούν μέσα στις πίστες της Formula 1. Αρχικά ως teammates στη McLaren και στη συνέχεια με διαφορετικές φόρμες, ωστόσο έχει συμπληρωθεί σχεδόν μια δεκαετία που τότε που αγωνίζονταν με σχεδόν ίδιου επιπέδου μονοθέσιο.

Αυτό πλέον φαίνεται να αλλάζει και η κόντρα των δύο θρύλων του αθλήματος αποκτά νέο ενδιαφέρον, κάτι που κατάλαβαν όλοι μετά τη συγκλονιστική μονομαχία που έδωσαν στο Μπαχρέιν.

Η μάχη που τράβηξε βλέμματά ήρθε στον 39ο γύρο, με τον Alonso να προσπερνά αρχικά τον Hamilton, ο οδηγός της Mercedes απάντησε αμέσως, ωστόσο ο Ισπανός στη συνέχεια έκανε μία εντυπωσιακή κίνηση στη στροφή 10 και κέρδισε τη μονομαχία.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αμέσως μετά το πέσιμο της καρό σημαίας ο Hamilton έσπευσε να συγχαρεί τον Alonso για τη σπουδαία εμφάνιση. Τέλος, θυμίζουμε ότι πέρυσι ο Ισπανός είχε πετάξει... σπόντες για την κακή χρονιά που είχαν Mercedes και Hamilton, με τον 7άκις Παγκόσμιο Πρωταθλητή να σηκώνει το γάντι και να απαντάει.

Δείτε την εντυπωσιακή μονομαχία που έδωσαν οι δύο πιλότοι στο παρακάτω video…