GP Σιγκαπούρης: Nέα pole position για Leclerc και Ferrari!


Η αναγέννηση της Ferrari συνεχίζεται για έναν ακόμα αγώνα, με τον νεαρό Leclerc να κάνει την 5η pole position και την τρίτη συνεχόμενη για φέτος.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΤΑΡΗΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 21/9/2019

Σε ένα Grand Prix που θεωρητικά δεν ταιριάζει στις Ferrari ο Leclerc κατάφερε μία ακόμα pole position φέρνοντας μία ανέλπιστη επιτυχία για την Ferrari που φαίνεται ότι έστω και αργά βρίσκει τον ρυθμό της.

Ο νεαρός Μονεγάσκος, αν και έκανε και τρία λάθη στον τελευταίο γύρο κατάταξης, τελικά πήρε την πρώτη θέση, συνεχίζοντας την καλή του πορεία, με τις δύο συνεχόμενες νίκες στους δύο προηγούμενες αγώνες.

Η Ferrari έχει έναν ακόμα λόγο να πανηγυρίζει, καθώς ο Vettel θα εκκινήσει από την τρίτη θέση, κάνοντας μία πολύ καλή εμφάνιση και αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για έναν εξαιρετικό αγώνα αύριο, με ένα μονοθέσιο που δείχνει εμφανώς ανανεωμένο.

Ο πρωταθλητής Lewis Hamilton προσπάθησε πολύ και τελικά κατάφερε να τερματίσει στην δεύτερη θέση, για έναν αγώνα που θεωρητικά ταιριάζει περισσότερο στην Μercedes. 

O Verstappen μπήκε ανάμεσα στις δύο Mercedes καθώς ο Bottas θα εκκινήσει από την 5η θέση, ενώ την δεκάδα των πρώτων θέσεων στην γραμμή εκκίνησης συμπληρώνουν οι Albon με Red Bull, Sainz με McLaren, Ricciardo με Renault, Hulkenberg με Renault και Norris με McLaren.