Η AlphaTauri προσέλαβε ψυχολόγο για να βοηθήσει τον Tsunoda με τον θυμό του


Η AlphaTauri θέλει να περιορίσει τα ξεσπάσματα του Yuki Tsunoda αφού θεωρούν ότι επηράζουν σε μεγάλο βαθμό την απόδοσή του. 

  • 7/7/2022

Ο σύμβουλος της Red Bull Racing Helmut Marko μετά την ολοκλήρωση του αγώνα στο Silverstoneκαι το ακόμα ένα ξέσπασμα που είχε ο Yuki Tsunoda στον ασύρματο, χαρακτήρισε τον Ιάπωνα ως «πρόβλημα» και σημείωσε πως η ομάδα θα προχωρήσει στην πρόσληψη ψυχολόγου προκειμένου να τον βοηθήσει να ξεπεράσει το πρόβλημα με τον θυμό.

«Δόξα το Θεό ο Max (σ.σ. Verstappen) είναι ήρεμος, το πρόβλημά μας είναι ο Tsunoda. Έχουμε οργανώσει κάποιες συνεδρίες με ψυχολόγο για να δουλέψει μαζί του επειδή συνεχίζει να παραπονιέται σε έντονο ύφος και αυτό επηρέαζει την απόδοσή του», ήταν οι δηλώσεις του Helmut Marko στο Motorsport-total.

Από τη μεριά του ο Yuki Tsunoda με δηλώσεις του μετά το Grand Prix της Μ. Βρετανίας θέλησε να αφήσει πίσω από την κακή παρένθεση και να επικεντρωθεί στον επόμενο αγώνα που θα γίνει στην Αυστρία.

«Είμαι χαρούμενος γιατί θα τρέξουμε ξανά την αμέσως επόμενη εβδομάδα και έτσι θα αφήσουμε το Silverstone πίσω μας. Συζητήσαμε τη σύγκρουση που είχα με τον Pierre Gasly και τώρα πρέπει να προχωρήσουμε παρακάτω. H πίστα στην Αυστρία είναι από τις αγαπημένες μου. Πέρυσι κατάφερα να βαθμολογηθώ ενώ αν πάμε ακόμα πιο πίσω και συγκεκριμένα το 2020 είχα τερματίσει 2ος στην Formula 2», ανέφερε ο Yuki Tsunoda.