Η Corinna Schumacher αποκάλυψε πως έγινε το «deal» ανάμεσα στον Michael και τη Ferrari


Μιλώντας στο ντοκιμαντέρ για τον Jean Todt, η Corinna Schumacher αναφέρθηκε στη στιγμή που ο σύζυγός της την πλησίασε στον κήπο του σπιτιού τους και ξεδίπλωσε τις σκέψεις του για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

  • 13/12/2022

Μια σειρά από ενδιαφέρουσες πληροφορίες έφερε στο φως η πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ «La Methode» που καταγράφει την πορεία του πρώην ισχυρού άντρα της Scuderia Ferrari, Jean Todt.  Θυμίζουμε ότι ο Todt διετέλεσε διευθυντής και μετά CEO της αγωνιστικής ομάδας από το 1993 ως το 2008, ενώ από το 2009 έως το 2021 βρέθηκε στον προεδρικό θώκο της FIA.

O Jean Todt.
O Jean Todt.

Αναμενόμενα ένα μεγάλο μέρος του φιλμ επικεντρώνεται στον θρύλο του σπορ, τον Michael Schumacher, με τη σύζυγό του Corinna να εμφανίζεται στην κάμερα και να αποκαλύπτει το παρασκήνιο της μετακίνησής του από τη Benetton, με την οποία κατέκτησε δύο πρωταθλήματα, στη Ferrari.

«Θυμάμαι να καθόμαστε στον κήπο του σπιτιού μας όταν ο Michael με πλησίασε και με ρώτησε πως θα μου φαινόταν η πιθανότητα να υπογράψει στη Ferrari. Του απάντησα πως αν πράγματι υπάρχει αυτή η πιθανότητα τότε θα πρέπει να την εκμεταλλευτεί και να πάει εκεί. Ήταν μια μοναδική ευκαιρία που δεν έπρεπε να τη χάσει. Ο Michael γνωρίζει πολύ καλά ποιον πρέπει να εμπιστευτεί. Πιστεύω πως είχε ήδη συμφωνήσει με τον Jean επειδή σε προηγούμενο χρόνο μού είχε αποκαλύψει πόσο πολύ ήθελε να συνεργαστεί μαζί του», δήλωσε η Corinna Schumacher μιλώντας στο ντοκιμαντέρ του γαλλικού καναλιού Canal Plus.

Την ίδια στιγμή δεν προχώρησε σε καμία δήλωση σχετικά με την κατάσταση της υγείας του συζύγου της μετά το ατύχημα που είχε τον Δεκέμβριο του 2013, ενώ έκανε σκι στις Γαλλικές Άλπεις.

H Corinna Schumacher δίπλα στον σύζυγό της Michael.
H Corinna Schumacher δίπλα στον σύζυγό της Michael.

Από την άλλη ο Todt δήλωσε πως ο Michael συνεχίζει ακόμα και σήμερα να παλεύει και ο ίδιος ελπίζει κάποια στιγμή να υπάρξει βελτίωση της υγείας του. «Θα ήταν υπέροχο αν ο Michael μπορούσε να μιλήσει ο ίδιος για την ιστορία της μετακίνησής του στη Ferrari αφού δεν μπορώ να γνωρίζω κάθε λεπτομέρεια. Κατέχει ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ. Το ζητούμενο αυτή τη στιγμή είναι να μπορώ να είμαι δίπλά του και να βοηθώ τον ίδιο και την οικογένεια του» ήταν τα λόγια του 76χρονου Γάλλου.

Η Corinna από τη μεριά της στάθηκε και αυτή στη στενή σχέση του συζύγου της με τον Todt και τόνισε πως ήταν από τους λίγους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα στην οικογένειά της όταν είχαν πραγματική ανάγκη για βοήθεια.