Η ευκαιρία του Mick Schumacher στη Formula 1!


Η επιστροφή του επωνύμου Schumacher στη Formula 1 είναι γεγονός, καθώς ο Mick θα λάβει μέρος στις πρώτες ελεύθερες δοκιμές του γερμανικού γκραν πρι με την Alfa Romeo

  • 29/9/2020

Μήνυμα από το μέλλον θα μπορούσε να αποτελέσει η είδηση ότι ο γιός του επτά φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή, Michael Schumacher, Mick, θα οδηγήσει για πρώτη φορά στην καριέρα του σε ελεύθερες δοκιμές αγώνα της Formula 1.

Ο Mick Schumacher
Ο Mick Schumacher

Η Ferrari ανακοίνωσε πως οι τρεις πιλότου της Ακαδημίας της, οι οποίοι πρωταγωνιστούν στη Formula 2, θα πάρουν μια πρώτη γεύση από οδήγηση φετινού μονοθεσίου της Formula 1, αρχής γενομένης από τον αγώνα του Νίρμπουργκρινγκ.

Ο Callum Ilott
Ο Callum Ilott

Ο Mick Schumacher, λοιπόν, θα οδηγήσει το φετινό μονοθέσιο της Alfa Romeo, με τον Callum Ilott να οδηγεί για λογαριασμό της Haas. Όσον αφορά στον Robert Shwartzman, θα πάρει την ευκαιρία του στις ελεύθερες δοκιμές του τελευταίου αγώνα της χρονιάς, στο Άμπου Ντάμπι.

Ο Robert Shwartzman
Ο Robert Shwartzman

Οι τρεις νεαροί πιλότοι της Ακαδημίας της Ferrari θα βρεθούν αύριο στο Φιοράνο, προκειμένου να οδηγήσουν το μονοθέσιο του 2018 (SF71H) ώστε να πάρουν μια ιδέα από το τι τους… περιμένει στις ελεύθερες δοκιμές του αγώνα της Γερμανίας και του Άμπου Ντάμπι.