H Gina είναι ο νέος... έρωτας του Vettel!


Ένας νέος... έρωτας γεννήθηκε μετά το Grand Prix της Μελβούρνης!

  • 28/3/2017

ΦΩΤΟ: SCUDERIA FERRARI

«Θα έλεγα πως για πρώτη φορά ήταν φανταστική! Ελπίζω αυτό να είναι το ξεκίνημα ενός μεγάλου έρωτα». Τάδε έφη Sebastian Vettel, αναφερόμενος στην Gina! 

Ποια είναι η κυρία; Το νέο μονοθέσιό του, μιας και ο Γερμανός τήρησε την παράδοση και έδωσε γυναικείο όνομα στην SF70H της Ferrari, με το οποίο πανηγύρισε την 43η νίκη της καριέρας του την Κυριακή 27/3 στην Αυστραλία.

Μια νίκη βάλσαμο για τη Scuderia, η οποία είχε σχεδόν ενάμιση χρόνο να δει πιλότο της να ανεβαίνει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Τότε, τον Σεπτέμβριο του 2015 στη Σιγκαπούρη, ήταν και πάλι ο vettel, ο οποίος είχε πανηγυρίσει την τελευταία του νίκη. Εκτοτε ξεκίνησε ένα σερί 26 αγώνων στους οποίους ο Γερμανός δεν είδε ποτέ πρώτος την καρό σημαία, ένα σερί που ευτυχώς γι' αυτόν διακόπηκε την Κυριακή, με τη δεύτερη νίκη της καριέρας του στο Albert Park.

Συνάμα ο Vettel χάρισε στη Ferrari την πρώτη νίκη της έπειτα από δέκα χρόνια στη Μελβούρνη, μιας και η τελευταία φορά που ένα κόκκινο μονοθέσιο τερμάτισε πρώτο στον αγώνα της Αυστραλίας ήταν αυτό του Kimi Raikkonen το 2007!

Διαβάστε περισσότερα στο sentragoal.gr.