Η Mercedes βρίσκει πολύτιμο χρόνο στον προσομοιωτή


Ο George Russell αποκάλυψε πως η Mercedes σημειώνει σημαντική πρόοδο με την εξέλιξη της W14, ίσως μεγαλύτερη από αυτή που έκανε μέσα στον χειμώνα.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΖΑΣ - ΦΩΤΟ: MERCEDES
  • 13/4/2023

Η Mercedes έκανε αρκετή δουλειά πάνω στη γεμάτη αδυναμίες και αρκετά δύστροπη στο σετάρισμα W13 του 2022, ελπίζοντας πως η W14 θα αποτελέσει ένα σημαντικό βήμα εμπρός, που θα την επανέφερε κοντά στην κορυφή.

Μετά από τρεις αγώνες, 1 βάθρο και μία παραδοχή από τον επικεφαλής Toto Wolff, η γερμανική ομάδα έχει ήδη αποφασίσει να αλλάξει ρότα με την εξέλιξη του μονοθεσίου της.

Μιλώντας μετά το Grand Prix Αυστραλίας, στο οποίο ο Lewis Hamilton πήρε την 2η θέση, ο George Russell επεσήμανε τη δουλειά που γίνεται στο εργοστάσιο του Μπράκλεϊ:

«Βρίσκουμε περισσότερο χρόνο αυτές τις 2-3 εβδομάδες από ότι όλο τον χειμώνα, καθώς προχωρούσαμε προς τη λάθος κατεύθυνση.

«Τώρα, είμαστε σίγουρα στον σωστό δρόμο.

«Δουλεύουμε σκληρά πάνω στις αλλαγές που πρέπει να γίνουν. Δεν θα αποκαλύψω πολλά, αλλά πρέπει να βεβαιωθούμε πως όλα λειτουργούν όπως θέλουμε.»

Η 8 φορές πρωταθλήτρια βρίσκεται αυτή τη στιγμή 3η στη βαθμολογία των κατασκευαστών, με 56 βαθμούς, εννέα λιγότερους από τη 2η Aston Martin,