Hamilton: Είμαστε σε καλό δρόμο, είμαι χαρούμενος με τις αναβαθμίσεις


Ο Lewis Hamilton δήλωσε χαρούμενος με τις αναβαθμίσεις που έφερε η Mercedes στο Ισπανικό Grand Prix, καθώς είδε πρόοδο στον τομέα των αναπηδήσεων.

  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΖΑΣ
  • 20/5/2022

Το Ισπανικό GP σηματοδοτεί την τελευταία ευκαιρία της Mercedes με το concept των εξαιρετικά στενών side pods στην W13, με αρκετές πηγές πια να αναφέρουν πως το μεγάλο πακέτο αναβαθμίσεων που έφερε στο Montmelo μπορεί να είναι η τελευταία της προσπάθεια για να κάνει το εν λόγω μονοθέσιο να λειτουργήσει στο 100%.

Μετά από 120 λεπτά δοκιμών, ο Lewis Hamilton, που ολοκλήρωσε το FP2 στην 3η θέση, δηλώνει χαρούμενος με αυτό που οδήγησε, λέγοντας σχετικά:

«Είναι θετικό, είμαι πολύ χαρούμενος με την πρόοδο που έγινε, οπότε θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι δούλεψαν στο εργοστάσιο που δεν το παράτησαν και συνέχιζαν να πιέζουν. Δεν είμαστε οι ταχύτεροι, ακόμα, αλλά είμαστε σε καλό δρόμο.

«Είναι η πρώτη φορά που οδήγησα στην ευθεία και δεν είχα αναπηδήσεις. Έχουμε ακόμα λίγες, αλλά είναι πολύ καλύτερα. Οπότε είναι κάτι που μας βοηθά να εξάγουμε λίγη περισσότερη δυναμική από το μονοθέσιό μας.»