Hamilton: Η σκληρή απάντηση στον Hakkinen για τα σενάρια φυγής του


O Βρετανός σήκωσε το… γάντι και απάντησε με σκληρό τρόπο στον Φινλανδό, ξεκαθαρίζοντας πως δεν είναι στο DNA του να τα παρατάει στα δύσκολα.

  • 26/4/2022

Είναι αλήθεια πως δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τον Lewis Hamilton να ανεβάζει τους τόνους. Ωστόσο η φετινή παρουσία του στο Πρωτάθλημα της Formula 1 έχουν φορτώσει ένα μεγάλο βάρος στις πλάτες του το οποίο καλείται να διαχειριστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να μπορέσει να ανταπεξέλθει στην… ανηφόρα που καλείται να ανέβει.

Η εμφάνισή του στο GP Εμίλια Ρομάνια επιβεβαίωσε πως ο 7άκις Παγκόσμιος Πρωταθλητής θα πρέπει να βρει τρόπο να ξεπεράσει τις δυσκολίες που έχει με το μονοθέσιό του και την ίδια στιγμή να παραμείνει ψύχραιμος στα σχόλια που ακούγονται δεξιά και αριστερά σχετικά με το μέλλον του στη Mercedes.

Ένα από αυτά έγινε πρόσφατα από τον Mika Hakkinen ο οποίος δήλωσε πως ο Hamilton θα ξεκινήσει σύντομα να σκέφτεται το ενδεχόμενο της μετακόμισης σε άλλη ομάδα. «Πραγματικά αναρωτιέμαι πως συμπεριφέρεται ο Lewis στις συσκέψεις της Mercedes. Είναι πολλά χρόνια στην ομάδα και έχει πετύχει μεγάλα πράγματα αλλά πλέον τα δεδομένα είναι εντελώς διαφορετικά. Νομίζω ότι σύντομα θα αρχίσει να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αλλάξει ομάδα», σχολίασε ο «Ιπτάμενος Φινλανδός».

Όπως ήταν αναμενόμενο οι δηλώσεις του Hakkinen έφτασαν στα αυτιά του Hamilton ο οποίος δήλωσε σχετικά: «Τελευταία έχω διαβάσει αρκετά σχόλια από συγκεκριμένα άτομα τα οποία τα θαύμαζα πολύ όταν ήμουν νεότερος. Δυστυχώς όμως αυτά τα σχόλια είναι ανοησίες και έχουν ως στόχο να κάνουν θόρυβο στα media ώστε αυτοί που τα κάνουν να βγαίνουν στην επικαιρότητα».

«Είμαι στη Mercedes από τα 13 μου. Έχουμε ζήσει μαζί μεγάλες στιγμές και έχουμε ξεπεράσει αρκετές δυσκολίες. Είμαι 100% αφοσιωμένος σε αυτή την ομάδα και δεν θέλω να πάψω να είμαι μέλος της. Δεν είναι στο DNA μου να τα παρατάω όταν βρίσκομαι σε μία άσχημη κατάσταση».