Lil Wayne και will.i.am ραπάρουν για τη Formula 1 - Ακούστε το νέο τραγούδι (video)


Το video clip «ανέβηκε» λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας στο Μαϊάμι και αποδεικνύει ότι η αμερικανική κουλτούρα εισβάλει όλο και πιο βαθιά στους κόλπους της F1.

  • 8/5/2023

Το Grand Prix του Μαϊάμι ολοκληρώθηκε με τον Verstappen να πραγματοποιεί μυθική εμφάνισηβάζοντας στο «σακούλι» του ακόμα μία νίκη που τον φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στο τρίτο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της καριέρας του.

Φέτος, όπως και πέρυσι, πολλά ήταν τα σκηνικά τα οποία δεν είχαν καμία σχέση με τον αγώνα ωστόσο κατάφεραν να τραβήξουν την προσοχή του κόσμου.

Θυμίζουμε ότι το 2022 το Twitter είχε ξεσαλώσει με την ψεύτικη μαρίνα που έστησαν οι διοργανωτές, ο James Corden είχε κάνει εισβολή στην ομάδα της McLaren, ενώ ο Martin Brundle εκτελώντας χρέη ρεπόρτερ για το Skysports έπαιρνε συνεντεύξεις από VIPs που δεν γνώριζε ποιοι είναι.

Φέτος την παράσταση έκλεψε ο frontman των Black Eyed Peas, will.i.am, ο οποίος συνεργάστηκε με τον ράπερ Lil Wayne παρουσιάζοντας λίγες ώρες πριν από την εκκίνηση το νέο τους τραγούδι που είναι αφιερωμένο στο κορυφαίο μηχανοκίνητο σπορ. Ο τίτλος του κομματιού είναι «The Formula» και στο YouTube ανέβηκε μαζί με το video clip, στο οποίο οι καλλιτέχνες πλαισιώνονται από μονοθέσια.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο will.i.am είναι πιστός fan της F1, έχει δηλώσει δημόσια ότι θαυμάζει τον Lewis Hamilton ενώ έχει συνάψει συνεργασία με τη Mercedes-Benz στο πλαίσιο της οποίας πέρυσι παρουσίασε μια ειδική έκδοση της Mercedes-AMG GT 4-Door Coupé την οποία επιμελήθηκε για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ακούστε το νέο τραγούδι στο παρακάτω video…