McLaren: Ρεαλιστικός στόχος η τρίτη θέση στη βαθμολογία για τον Norris


Ο team principal της McLaren, Andreas Seidl, δήλωσε πως ο Lando Norris μπορεί να τερματίσει τρίτος στη βαθμολογία των οδηγών, αν παραμείνει το ίδιο ανταγωνιστικός και στο δεύτερο μισό της σεζόν.

  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΖΑΣ
  • 26/7/2021

Ο Lando Norris είναι η «αποκάλυψη» του midfield τη φετινή χρονιά.

Μετά από 10 αγώνες, ο Βρετανός με τη McLaren βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, πάνω από τους Sergio Perez και Valtteri Bottas, τα «νο.2» των Red Bull και Mercedes.

Μιλώντας στο Autosport.com, ο Andreas Seidl, που βρίσκεται στα ηνία της ομάδας του Woking από το 2019, εξήρε την οδήγηση του Norris, και μίλησε για το πόσο ρεαλιστικό είναι σαν σενάριο να μείνει εκεί ο οδηγός του:

«Δεν ξέρω αν είναι ρεαλιστικός ή όχι αυτός ο στόχος, γιατί οι Red Bull και Mercedes έχουν πολύ καλύτερα μονοθέσια.

«Ο Valtteri και ο Checo έχουν κάνει σπουδαίους αγώνες φέτος, και έχουν δείξει και στο παρελθόν τι μπορούν να κάνουν. Όλα επαφίονται στο πόσο καλές εμφανίσεις μπορεί να κάνει ο Lando με την ομάδα, και το ανταγωνιστικό μονοθέσιο που έχουμε.

«Οπότε, δεν είναι μη ρεαλιστικός στόχος να μείνει εκεί [στην 3η θέση], αν συνεχίσει έτσι και στο δεύτερο μισό της σεζόν.

«Αλλά πρέπει να είμαστε και ειλικρινείς, και βασιζόμαστε αρκετά σε ατυχίες και συμβάντα για τις Red Bull και τις Mercedes για να επωφεληθούμε, αφού δεν έχουμε τόσο καλό μονοθέσιο για να τα βάλουμε μαζί τους στα ίσα.»