Με δική του ομάδα το Πριγκιπάτο του Μονακό στη Formula 1!


Εξαιρετικά πιθανή μπορεί πλέον να θεωρηθεί η είσοδος 11ης ομάδας στη Formula 1 στο εγγύς μέλλον, σύμφωνα με τον Salvatore Gandolfo.

  • ΓΙΑΝΝΗΣ-ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
  • 8/2/2021

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Monaco Increase Management, Salvatore Gandolfo, εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για να επενδύσει στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και με την παρουσία του Stefano Domenicali στη θέση του CEO της Liberty Media, ο Gandolfo βλέπει νέες ευκαιρίες.

Το Monaco F1 Racing Team Project είχε ήδη σχέδια να εμφανιστεί στο grid ως νέα ομάδα το 2021. Ωστόσο, λόγω της πανδημίας και της αλλαγής των κανονισμών το 2022, αυτή η κίνηση δεν έγινε.

«Πιστεύουμε ότι οι πρόσφατες δηλώσεις του νέου Διευθύνοντος Συμβούλου της Formula 1, Stefano Domenicali, οι οποίες υποδηλώνουν ότι θα μπορούσε να μην ισχύσει το τέλος συμμετοχής 200 εκατομμυρίων ευρώ για νέες ομάδες, αποτελούν ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση», δήλωσε ο Gandolfo.

Και προσέθεσε: «Εκτιμούμε την ανοιχτή στάση τόσο του Stefano όσο και της FIA και είμαστε έτοιμοι να λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα για να ολοκληρώσουμε την αίτησή μας». Λέγεται, μάλιστα, πως ήδη υπάρχει επαφή με τον Pascal Wehrlein, προκειμένου να οδηγήσει για λογαριασμό της νέας ομάδας!