Με επιρροές από τα 80s το νέο look του Bottas – Δείτε την εντυπωσιακή μεταμόρφωση (video)


O Valtteri Bottas είναι ένας πιλότος που τραβάει συχνά το ενδιαφέρον πάνω του με το ξεχωριστό χιούμορ που τον διακρίνει. 

  • 4/12/2022

Ποιος μπορεί άλλωστε να ξεχάσει το απίστευτο δώρο που έκανε στον πρώην teammate Lewis Hamilton; Αυτή τη φορά ο Φινλανδός αποφάσισε να εκμεταλλευτεί την off-season και προχώρησε σε μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του.

Συγκεκριμένα μέσα από ένα καλογυρισμένο video που ανέβασε στο Twitter μάς έδειξε το νέο του κούρεμα. Το video ξεκινάει με τον Bottas να πίνει καφέ με τη σύντροφό του Tiffany Cromwell στην πατρίδα της, την Αυστραλία. Πάνω στην κουβέντα o οδηγός της Alfa Romeo παρατηρεί ότι το στιλ του δεν ταιριάζει με τη χώρα και ενημερώνει την Tiffany ότι θα κάνει μια αλλαγή.

Στη συνέχεια περνάει την πόρτα ενός κομμωτηρίου και αφήνεται στα χέρια του ειδικού ο οποίος του «καλλιεργεί» μια επική χαίτη, γνωστή και ως mullet. Η νέα εμφάνιση συμπληρώνεται ιδανικά με πράσινο αμάνικο μπλουζάκι, το μουστάκι που ήδη είχε αφήσει και τον ήχο του disco κομματιού «She Works Hard for the Money» της Donna Summer.

Το Mullet ήταν ιδιαίτερα δημοφιλές τη δεκαετία του ’80. Αρχικά η λέξη είχε αρνητική χροιά και περιέγραφε ένα κούρεμα που δεν είχε πάει καλά. Ωστόσο κατάφερε να καθιερωθεί και μάλιστα μέσα στην πανδημία επέστρεψε στη μόδα, με το hashtag να έχει χιλιάδες αναρτήσεις σε Instagram και Tik Tok.

Δείτε το video με τη μεταμόρφωση του Bottas…