Mercedes: Η πρώτη εικόνα από τις αναβαθμίσεις που έφερε στο Γαλλικό GP


Με τις ομάδες να ετοιμάζουν τα μονοθέσιά του για την έναρξη του Γαλλικού GP αύριο, έχουμε την πρώτη εικόνα από τις αναβαθμίσεις της Mercedes W13.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΖΑΣ
  • 21/7/2022

Η Mercedes έχει διανύσει το πρώτο μισό της φετινής σεζόν μακριά από τον γνώριμο εαυτό της, αυτόν που κυριαρχούσε επί του σπορ επί μία 8ετία.

Μετά από 11 αγώνες, δεν έχει πάρει καμία νίκη, ενώ οι Lewis Hamilton και George Russell έχουν βρεθεί στο βάθρο επτά φορές, συλλέγοντας πολύτιμους βαθμούς για να διατηρηθεί το εργοστάσιο του Brackley στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Οι σημαντικές αναβαθμίσες που ήρθαν στο πλαίσιο του Βρετανικού Grand Prix στις αρχές Ιουλίου, έλυσαν ένα μεγάλο μέρος των προβλημάτων της W13, εξαλείφοντας μετά από αρκετές προσπάθειες το ζήτημα του porpoising, επιτρέποντας στην ομάδα να τρέχει το μονοθέσιό της πιο χαμηλά από ποτέ.

Για αυτό η ομάδα θα εισάγει νέα πακέτα αναβαθμίσεων σε Γαλλία κι Ουγγαρία, με την αρχή να γίνεται ήδη από σήμερα, όπως φανερώνει ο φωτογραφικός φακός.

Ήταν γνωστό πως οι αλλαγές δεν θα είναι ορατές με την πρώτη ματιά, οπότε το... zoom φάνηκε χρήσιμο εδώ, για να δούμε το πώς έχει αλλάξει το ρύγχος της W13 σε σχέση με τις αρχές Ιουνίου και το προηγούμενο upgrade.

Εδώ το ρύγχος από το GP Αζερμπαϊτζάν:

XPB Images
XPB Images

Κι εδώ το ρύγχος από το Paul Ricard:

XPB Images
XPB Images