Miami GP: Με τι καιρό θα τρέξουν τα μονοθέσια;


Το υποτροπικό κλίμα της Φλόριντα έχει βάλει δύσκολα στις ομάδες, οι οποίες ενδέχεται να έρθουν αντιμέτωπες με ξαφνικές αλλαγές του καιρού στη διάρκεια του τριημέρου.

  • 5/5/2022

Ένα από τα μεγάλα προβλήματα που έχει φέρει στις ομάδες ο αγώνας του Miamiείναι ο περίεργος καιρός που μπορεί να αλλάξει μέσα σε λίγα λεπτά, αναγκάζοντάς τες να αναπροσαρμόσουν τα πλάνα τους. Για αυτό τον λόγο τις τελευταίες ώρες φροντίζουν να ενημερώνονται διαρκώς για τις προγνώσεις, ώστε να εμφανιστούν μονοθέσια και οδηγοί όσο πιο έτοιμοι μπορούν στις καιρικές συνθήκες του τριημέρου.

Μέχρι και το μεσημέρι της Πέμπτης οι προγνώσεις ανέφεραν ότι η μέγιστη θερμοκρασία της Παρασκευής θα κυμανθεί στους 33-34 βαθμούς Κελσίου ενώ το απόγευμα είναι πιθανό να εμφανιστούν βροχές που θα επηρεάσουν το δεύτερο σκέλος των δοκιμών.

Αρκετά πιθανό είναι να δούμε βροχοπτώσεις τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή, με την ημέρα του αγώνα να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες. Η θερμοκρασία και των δύο ημερών θα φτάσει στα επίπεδα της Παρασκευής.

Την ίδια στιγμή σημειώνεται από ξένα μέσα πως οι προβλέψεις δεν θα πρέπει θεωρηθούν ως δεδομένες από τις ομάδες, αφού το υποτροπικό κλίμα της Φλόριντα παρουσιάζει συχνά ξαφνικές αλλαγές, με καταιγίδες μεγάλης έντασης να εμφανίζονται από το πουθενά.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του Miami GP, τα κανάλια που θα προβληθεί αλλά και τις λεπτομέρειες της πίστας, εδώ.