Νέα χορηγός επωνυμίας για τη Haas η MoneyGram


Η MoneyGram, εταιρεία ψηφιακών πληρωμών, θα αποτελέσει τη νέα βασική χορηγό της Haas, με την ελπίδα να προσφέρει σημαντική οικονομική ανάσα στα ταμεία της ομάδας.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΖΑΣ - ΦΩΤΟ: HAAS
  • 20/10/2022

Η Haas πέρασε μία σεζόν χωρίς βασικό χορηγό, μετά την απομάκρυνση της ρωσικής Uralkali ως απόρροια του πολέμου που κύρηξε η Ρωσία στην Ουκρανία.

Για το 2023, όμως, η αμερικανική ομάδα θα έχει ως χορηγό επωνυμίας τη MoneyGram.

Η MoneyGram είναι μία αμερικανική εταρεία άμεσων, ψηφιακών πληρωμών, τα χρήματα της οποίας θα επιτρέψουν στο εργοστάσιο του Banbury να λειτουργεί στο όριο του budget cap για πρώτη φορά.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε μια απίστευτη μάρκα όπως η MoneyGram ως νέος χορηγός τίτλου μας», δήλωσε ο Gene Haas, ιδρυτής και πρόεδρος της Haas F1 Team. «Από την είσοδό μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα F1 το 2016, η Haas F1 Team έχει γίνει συνώνυμο της δύναμης, της ευελιξίας και της ανθεκτικότητας. Η MoneyGram αποτελεί το ευθέως ανάλογο στον κόσμο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε για να μεγιστοποιήσουμε τα αποτελέσματά μας εντός και εκτός πίστας».

«Η MoneyGram είναι μια διαφορετική εταιρεία από ό,τι ήταν πριν από πέντε χρόνια. Γίναμε παγκόσμιοι ηγέτες στην εξέλιξη των διασυνοριακών πληρωμών με την ταχέως αναπτυσσόμενη ψηφιακή μας επιχείρηση και την ισχυρή κουλτούρα της καινοτομίας fintech – και μόλις ξεκινήσαμε», δήλωσε από τη μεριά του ο Alex Holmes, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της MoneyGram. «Θα συνεχίσουμε να προσαρμοζόμαστε για να ανταποκριθούμε στις διαρκώς μεταβαλλόμενες οικονομικές ανάγκες των καταναλωτών και είμαστε αποφασισμένοι να διασφαλίσουμε ότι ο κόσμος το γνωρίζει. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πατάμε το γκάζι κάνοντας το ντεμπούτο μας στον κόσμο της F1 και συνεργαζόμενοι με τον Gene και τη Haas F1 Team.»

Η νέα χορηγία θα φέρει και νέα χρώματα στα μονοθέσια της ομάδας το 2023, με τον Kevin Magnussen σίγουρα στο line-up της, και την έτερη θέση να πηγαίνει σε έναν εκ των Mick Schumacher, Antonio Giovinazzi και Nico Hulkenberg.