Ο άγνωστος «πόλεμος» Rosberg-Hamilton (video)


Από το 2014 μέχρι και το 2016 οι μεταξύ τους «κοκορομαχίες» απασχόλησαν ουκ ολίγες φορές τα πρωτοσέλιδα. Όμως πόσα πράγματα δεν μάθαμε ποτέ για τη σχέση των δύο Παγκοσμίων Πρωταθλητών;

  • ΓΙΑΝΝΗΣ-ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
  • 10/5/2020

Κι ίσως να μην τα μάθουμε ποτέ, εκτός κι αν αποφασίσει κάποιος από τους εμπλεκόμενους να μιλήσει. Ο Nico Rosberg, πάντως, προς το παρόν αποφάσισε απλά να ρίξει το… τυράκι του, ανοίγοντάς μας την όρεξη.

«Έγινα πολλά πράγματα, τα οποία συνεχώς μεγάλωναν. Η πρώτη μας κόντρα ήταν το 2014 στο Μπαχρέιν. Είναι πολλές οι ιστορίες για τις οποίες μπορεί να μιλήσει κανείς, καθώς δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας» τόνισε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2016.

Και προσέθεσε: «Ίσως σε 10, 20 ή 30 χρόνια από τώρα να αποφασίσουμε να μιλήσουμε για όλα αυτά που έγιναν τότε στο παρασκήνιο. Και φυσικά για τα πολιτικά παιχνίδια που διαδραματίστηκαν εκείνη την τριετία. Ήταν μεγάλη η ψυχική φθορά».

Ο Rosberg, πάντως, παραδέχθηκε πως «στις μάχες ρόδα-ρόδα ο Lewis ήταν εντυπωσιακός. Πάντοτε έβρισκε τον τρόπο να πλασάρει έτσι το μονοθέσιό του ώστε να μην ξεπερνά τα όρια. Κι εγώ δεν μπορούσα να βρω απαντήσει σε αυτές τις κινήσεις».