Ο Alex Albon ανανέωσε με τη Williams και... τρόλαρε τον Oscar Piastri


Η βρετανική ομάδα ανακοίνωσε την παραμονή του Alex Albon και το 2023 και εκείνος... το επιβεβαίωσε με χιουμοριστικό τρόπο.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ
  • 4/8/2022

Η αγορά των οδηγών στη Formula 1 έχει πάρει «φωτιά», μετά την ανακοίνωση αποχώρησης του Sebastian Vettel από το σπορ, αλλά και την αντικατάστασή του από τον Fernando Alonso στην Aston Martin για το 2023 και μετέπειτα.

Την Τρίτη το απόγευμα, η Alpine, διαθέτοντας πλέον μία κενή θέση, λόγω της αποχώρησης του 2 φορές παγκόσμιου πρωταθλητή, Fernando Alonso, ανακοίνωσε ότι ο Oscar Piastri, πρωταθλητής Formula 2 και αναπληρωματικός οδηγός της ομάδας, θα είναι αυτός που θα τον αντικαταστήσει.

Ο Piastri απάντησε με μία ανάρτηση στο Twitter, αρνούμενος ότι έχει υπογράψει οποιοδήποτε συμβόλαιο με την ομάδα, και ξεκαθάρισε ότι δε θα είναι στο μονοθέσιό της την επόμενη σεζόν, δημιουργώντας θύελλα αντιδράσεων και υποθέσεων σχετικά με το που θα καταλήξει ο νεαρός Αυστραλός.

Την επόμενη μέρα, ένα ακόμα κομμάτι προστέθηκε στο παζλ του grid του 2023, με τη Williams να ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του Alex Albon για το 2023 και έπειτα. Ο ίδιος, σχολίασε την ανακοίνωση λίγο αργότερα, με τρόπο που θύμιζε πολύ την αντίστοιχη δήλωση του Oscar Piastri, προκαλώντας γέλιο στους fans.

Ο Piastri απάντησε συγχαίροντας τον Albon, χρησιμοποιώντας ένα GIF στο Twitter.