Ο Brad Pitt θα οδηγήσει μονοθέσιο F1 στο Silverstone


Η νέα ταινία του Brad Pitt θα τον βρει να υποδύεται έναν οδηγό F1, και για αυτόν τον λόγο θα οδηγήσει μονοθέσιο στο προσεχές Βρετανικό Grand Prix - αλλά όχι όπως φαντάζεστε.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΖΑΣ
  • 5/5/2023

Ο Brad Pitt θα πρωταγωνιστήσει σε μία ταινία με θέμα τη Formula 1, στην οποία σκηνοθέτης είναι ο Joseph Kosinski και παραγωγός ο Jerry Bruckheimer - αμφότεροι υπεύθυνοι για το Top Gun: Maverick.

Στην παραγωγή σύμβουλος είναι κι ο Lewis Hamilton, ώστε να επιτευχθεί το πιο ρεαλιστικό αποτέλεσμα, θέλοντας προφανώς να αποφύγουν το... φιάσκο του Driven με τον Sylvester Stalone.

Στο πλαίσιο της επίτευξης του ρεαλισμού, ο 59χρονος Pitt θα οδηγήσει μονοθέσιο Formula 1 στο Βρετανικό Grand Prix, όταν δεν θα υπάρχουν άλλα μονοθέσια στην πίστα.

Συγκεκριμένα, το μονοθέσιο κατασκευάστηκε από τη Mercedes και φέρει κινητήρα από τη Formula 2, ενώ θα εξοπλίζεται με μία από τις μικρότερες κάμερες 6Κ που θα καταγράφουν τα πάντα στο cockpit για τις ανάγκες της ταινίας.

Είναι ενδιαφέρον πως ο Tom Cruise προσφέρθηκε να οδηγήσει αν χρειαστούν περισσότερα πλάνα, αλλά στην ουσία δεν έχει σημασία ποιος θα οδηγήσει, καθώς δεν θα υπάρχουν άλλα μονοθέσια στην πίστα, παρά το γεγονός πως στην αρχή είχε εννοηθεί το αντίθετο.

Ο λόγος είναι -φυσικά- πως ο Pitt δεν έχει την Super Licence της FΙΑ για να μπορέσει να συμμετάσχει σαν οδηγός σε κάποια επίσημη διαδικασία.