Ο Charles Leclerc μετά το πρωτάθλημα έχασε και την σύντροφό του


Μετά από τρία χρόνια σχέσης, ο οδηγός της Ferrari ανακοίνωσε με story στο Instagram πως με την Charlotte Sine συνεχίζουν ως δύο καλοί φίλοι.  

  • ΦΩΤΟ: CHARLOTTE SINE INSTAGRAM
  • 6/12/2022

Ελεύθερο πουλί δηλώνει πλέον ο οδηγός της Ferrari αφού όπως γνωστοποίησε μέσα από story στο Instagram δεν είναι πια ζευγάρι με την Charlote Sine. Ο δεσμός τους κράτησε για τρία χρόνια με τον Μονεγάσκο να βάζει τίτλους τέλους γράφοντας το εξής μήνυμα:

«Η Charlotte και εγώ αποφασίσαμε να τερματίσουμε τη σχέση μας και να μείνουμε δύο καλοί φίλοι. Μαζί μοιραστήκαμε μοναδικές στιγμές και πάντα θα είναι ένα ξεχωριστό άτομο για εμένα. Είναι φοβερή και της αξίζουν τα καλύτερα και για αυτό παρακαλώ να σεβαστείτε την απόφασή μας και την ιδιωτικότητά της σε μια στιγμή σαν αυτή».

Ένα ανάλογο μήνυμα ανέβασε και η Charlotte Sine στο λογαριασμό της στον οποίο γνωστοποιεί και αυτή το τέλος της σχέσης. Η Shine είναι γεννημένη στις 19  Σεπτεμβρίου του 1999 και αυτή τη στιγμή σπουδάζει αρχιτεκτονική. Αμφότεροι κατοικούν στο Μονακό και αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να συναντηθούν και να είναι μαζί.

Η γνωριμία τους έγινε μέσω κοινών φίλων και μάλιστα σε μια περίοδο όπου ο Leclerc είχε μόλις βγει από την προηγούμενη σχέση του με την Giada Gianni.

Η Charlotte έχει δηλώσει ότι λατρεύει τα ταξίδια και ανάμεσα στους αγαπημένους της προορισμούς είναι και η Ελλάδα. Μάλιστα το καλοκαίρι του 2021 είχαν ταξιδέψει μαζί στη Μύκονο για λίγες ημέρες και πόσταραν αρκετές φωτογραφίες από τις διακοπές τους. Φυσικά κάτω στα σχόλια έγινε ένα μικρό... πανηγύρι με τους Έλληνες fans του Μονεγάσκου να του προτείνουν να επισκεφτεί και άλλα μέρη της Ελλάδας.