O L. Hamilton «ντύθηκε» Τσιτσιπάς (Video)


Τη δεινότητα του Στέφανου Τσιτσιπά στο τένις ζήλεψε ο L. Hamilton, έχοντας για αντίπαλο τον πατέρα του. Η συνέχεια της άνισης, πλην ξεκαρδιστικής αναμέτρησης στο video που ακολουθεί.

  • 25/11/2020

Σε κανέναν αθλητή δεν αρέσει να χάνει. Πόσο μάλλον όταν αυτός είναι ένας Παγκόσμιος Πρωταθλητής. Για την ακρίβεια είναι επτά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, όντας πλέον ο πιο επιτυχημένος πιλότος που έχει περάσει από την κορυφαία μορφή του μηχανοκίνητου αθλητισμού, την Formula 1.

Σωστά καταλάβατε, πρόκειται για τον L. Hamilton, ο οποίος θέλησε να αφήσει για λίγο τα μονοθέσια και τα χρονόμετρα και να ξεχυθεί στα γήπεδα του τένις, σαν νέος Στέφανος Τσιτσιπάς.

Σε αντίθεση, βέβαια, με τον Έλληνα τενίστα και No3 στην παγκόσμια κατάταξη, ο L. Hamilton είχε φαινομενικά ένα εύκολο έργο, μιας και στην απέναντι πλευρά του φιλέ ήταν ο πατέρας του.

Μην βιαστείτε όμως να στοιχηματίσετε υπέρ του νεότερου σε ηλικία και σαφώς πιο γυμνασμένου L. Hamilton, καθώς το τένις είναι ένα… εγκεφαλικό άθλημα και στην προκειμένη περίπτωση ο πατέρας του Βρετανού πιλότου της Formula 1 είχε το πάνω χέρι, επιδεικνύοντας με χαρακτηριστική άνεση την άρτια τεχνική του κατάρτιση.

Η συνέχεια στο ξεκαρδιστικό video που ακολουθεί.