Ο Lewis Hamilton συναντά την τεχνολογία!


Η LG Electronics ανακοίνωσε ότι ο έξι φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Lewis Hamilton θα είναι ο διεθνής πρεσβευτής της φίρμας.

  • 11/11/2020

Ο Hamilton αρχικά θα πρωταγωνιστήσει σε μια νέα καμπάνια αναδεικνύοντας τη φιλοσοφία του brand, «Η Τέχνη συναντά την Τεχνολογία».

Στη νέα καμπάνια, ο Hamilton θα μοιραστεί με το κοινό τις σκέψεις του σχετικά με τον μοντέρνο, εκλεπτυσμένο τρόπο ζωής, τι τον παρακινεί για να είναι ο καλύτερος στον τομέα του και πώς η συγκεκριμένη συνεργασία αντιπροσωπεύει τον τρόπο ζωής του.

Ως άνθρωπος με πολλά ταλέντα και ιδιαίτερη αδυναμία στην λεπτομέρεια και τον σχεδιασμό, ο Hamilton είναι η επιτομή της ικανότητας, του στυλ και της ακρίβειας.

«Η LG SIGNATURE αποτελεί ένα brand που προσπαθεί να είναι το καλύτερο σε ό,τι κάνει και αυτό είναι που με έκανε να το ξεχωρίσω εξ αρχής», δήλωσε ο Hamilton. Και προσέθεσε: «Οι υπερσύγχρονες λύσεις διαβίωσης συνδυάζουν απρόσκοπτα τις τελευταίες τεχνολογίες και τον εξαιρετικό σχεδιασμό για να επιτύχουν μέγιστη αποτελεσματικότητα, κατακτώντας την πρώτη θέση».

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής του Global Marketing Center της LG, Kim Jin-hong, επεσήμανε: «Αναζητώντας την τελειότητα σε όλους τους τομείς, ο Lewis Hamilton είναι η προσωποποίηση του LG SIGNATURE. Με επιρροή τόσο στον αθλητισμό όσο και στη μόδα, ο Lewis αντιπροσωπεύει μια φιλόδοξη προσωπικότητα που συνδέεται άμεσα με την τέχνη και την τεχνολογία. Είμαστε απίστευτα υπερήφανοι που συνεργαζόμαστε μαζί του».