Ο Πεπ Γκουαρδιόλα μπήκε στην πίστα με τον Toto Wolff και τα... είδε όλα (video)


Ενώ αρχικά o προπονητής της Σίτι έδειχνε ψύχραιμος και επανέλαβε αρκετές φορές ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον Wolff, μόλις εμφανίστηκαν οι πρώτες στροφές τα μάτια του άνοιξαν για τα καλά.

  • 24/11/2022

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε έναν VIP να μπαίνει στην πίστα ως συνοδηγός και να ζει μια μοναδική εμπειρία που ανεβάζει την αδρεναλίνη του στα ύψη.

Αυτό συνέβη και στον Ισπανό προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι Πεπ Γκουαρδιόλα που πήρε την απόφαση να γίνει συνοδηγός του Toto Wolff και να κάνουν μαζί έναν γρήγορο γύρο στην πίστα του Άμπου Ντάμπι.

Ο Wolff μπορεί να έχει κρεμάσει εδώ και χρόνια το κράνος του και να ζει πλέον τους αγώνες ως επικεφαλής της Mercedes-AMG Petronas, ωστόσο η τέχνη δεν ξεχνιέται και αυτό το κατάλαβε για τα καλά ο Γκουαρδιόλα.

Ενώ αρχικά έδειχνε ψύχραιμος και επανέλαβε αρκετές φορές στον Wolff ότι του έχει απόλυτη εμπιστοσύνη μόλις εμφανίστηκαν οι πρώτες στροφές με τα ανάποδα τιμόνια, τα μάτια του άνοιξαν για τα καλά και άρχισε να ζει έντονα την εμπειρία.

Με το που ολοκληρώθηκε ο γύρος, ο οποίος έγινε στο πλαίσιο του F1 Pirelli Hot Lapsο Γκουαρδιόλα δήλωσε ενθουσιασμένος από τη «βόλτα» και παραδέχθηκε ότι δεν περίμενε ένας manager να οδηγεί τόσο γρήγορα.

Δείτε το video...