Ο στόχος του Alonso για το Καναδικό GP - Φέρνει αναβαθμίσεις η Aston Martin


Ο Fernando Alonso δηλώνει έτοιμος για όλα ενόψει GP Καναδά, με την Aston Martin να ετοιμάζεται για μεγάλο πακέτο αναβαθμίσεων μετά τις δυσκολίες στην Ισπανία.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΖΑΣ - ΦΩΤΟ: ASTON MARTIN
  • 15/6/2023

Στο Ισπανικό GP, τον αγώνα της πατρίδας του, ο Fernando Alonso δεν κατάφερε να τερματίσει στο βάθρο για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν, με την AMR23 να μην προσαρμόζεται στις απαιτήσεις σε τελική ταχύτητα που έχει η εν λόγω πίστα.

Ο 2 φορές πρωταθλητής, πάντως, κοιτάζει μόνο μπροστά και στον αγώνα του Μόντρεαλ, καθώς στοχεύει σε ένα καλό αποτέλεσμα:

«Είχαμε δύο αγώνες μαζί με το Μονακό και την Ισπανία, και καταφέραμε να πάρουμε 32 βαθμούς.

«Η ατμόσφαιρα στην Ισπανία ήταν φανταστική, αλλά οι κατατακτήριες δεν πήγαν καλά και δεν είχαμε ρυθμό την Κυριακή για να προσφέρουμε θέαμα.

«Έρχεται το Μόντρεαλ, που είναι μία ιστορική πίστα στη Formula 1 κι έχω καλές μνήμες από εκεί.

«Πέρυσι, για παράδειγμα, ξεκίνησα δεύτερος μετά από τις χαοτικές και μες τη βροχή κατατακτήριες. Ίσως βρέξει ξανά αυτό το Σαββατοκύριακο, οπότε θα έχουμε τον νου μας στο ραντάρ του καιρού.»

Στην προσπάθειά του θα αποτελέσει αρωγός και το πακέτο αναβαθμίσεων που πρόκειται να εισάγει η ομάδα του Silverstone, για το οποίο ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες.

«Η πίστα είναι διασκεδαστική, κι ενώ το προσπέρασμα εόιναι δύσκολο, μπορεί να προσφέρει και συναρπαστικούς αγώνες, οπότε θα είμαστε προετοιμασμένοι για όλα,» πρόσθεσε.

«Έχουμε να φέρουμε κάποιες αναβαθμίσεις και στόχος μας είναι να έχουμε ένα ήπιο Σ/Κ και να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε.»