O Totο Wolff αποκάλυψε το μοναδικό θετικό στοιχείο από τη φετινή σεζόν της Mercedes


Μπορεί η χρονιά να εξελίσσεται καταστροφικά μέχρι στιγμής για τη Mercedes, ωστόσο ο Toto Wolff έχει εντοπίσει ένα θετικό στοιχείο πάνω στο οποίο σκοπεύει να στηριχθεί για τη δύσκολη συνέχεια.

  • 28/4/2022

Το αφεντικό της Mercedes αποκάλυψε πως αν πρέπει να κρατήσει κάποιο στοιχείο μετά από την ολοκλήρωση των τεσσάρων πρώτων αγώνων, αυτό είναι το δίδυμο των οδηγών το οποίο εργάζεται αρμονικά και συντονισμένα για να βγει η ομάδα από αυτή τη δύσκολη κατάσταση.

Ο George Russel μετακόμισε φέτος στη Mercedes παίρνοντας τη θέση του Valtteri Bottas ο οποίος αγωνιζόταν με τα "ασημί βέλη" από το 2017. Μέχρι σήμερα ο νεαρός πιλότος έχει δείξει να προσαρμόζεται αρκετά καλά στο νέο περιβάλλον έχοντας συγκεντρώσει 49 βαθμούς, σε αντίθεση με τον ομόσταυλό του Lewis Hamilton που δυσκολεύεται να βρει ρυθμό και έχει μείνει στους 28.

«Είμαι εντυπωσιασμένος από τον τρόπο με τον οποίο ο Russell ενσωματώθηκε στην ομάδα αλλά και με τον επαγγελματισμό με τον οποίο προσπαθεί να αναλύσει την τρέχουσα κατάσταση. Ο συνδυασμός των οδηγών που έχουμε είναι ένα από τα ελάχιστα θετικά στοιχεία της φετινής σεζόν. Αμφότεροι δουλεύουν σκληρά και συνεργάζονται άψογα χωρίς να υπάρχουν μεταξύ τους τριβές», δήλωσε ο Toto Wolff και συνέχισε:

«Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο χαρούμενος από την επιλογή του Lewis και του George. Θεωρώ ότι έχουμε τους δύο καλύτερους οδηγούς ή τουλάχιστον του δύο από τους τρεις καλύτερους του πρωταθλήματος…  Τους αξίζει να έχουν στα χέρια τους ένα μονοθέσιο που θα τους επιτρέπει να παλεύουν στις πρώτες θέσεις και όχι να τρώνε γύρο από τους αντιπάλους. Κανείς από τους δύο δεν το αξίζει αυτό».