O Verstappen δημιουργεί τη δική του ομάδα ράλι και eSports!


Ο Max Verstappen δημιούργησε το Verstappen.com Racing, ένα project που υποστηρίζεται από τη Red Bull και, όπως ο ίδιος λέει, «αντικατοπτρίζει το πάθος μου για τους αγώνες, ανυπομονώ να ξεκινήσω».

  • ΓΙΑΝΝΗΣ-ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
  • 14/4/2022

Μέχρι στιγμής, το 2022 του Max Verstappen στην F1 δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο. Η διαφορά του από τον Charles Leclerc έχει φτάσει τους 46 βαθμούς. Όμως παρά την εγκατάλειψή του στην Αυστραλία, ο Ολλανδός βρήκε έναν λόγο να χαμογελάει: πήρε σάρκα και οστά η ομάδα του, η Verstappen.com Racing. Μια ομάδα που δημιουργήθηκε για να αγωνίζεται τόσο σε πραγματικούς όσο και σε εικονικούς αγώνες, το άλλο πάθος του άσου της Red Bull.

Οι οδηγοί που συμμετέχουν σε αυτό το πρόγραμμα είναι μέρος του περιβάλλοντος του Verstappen. Στους αγώνες δρόμου ο πατέρας του Jos θα είναι αυτός που θα συμμετάσχει, λαμβάνοντας μέρος στους αγώνες του βελγικού πρωταθλήματος ράλι με τα χρώματα της νέας ομάδας του γιου του.

Ο Thierry Vermeulen, γιος του μάνατζερ του Max, θα είναι ο υπεύθυνος της ομάδας στο πρωτάθλημα Adac GT Masters. Από την πλευρά των eSports, ωστόσο, ο Verstappen θα εκπροσωπηθεί από την Team Redline, την ομάδα που κέρδισε τις 24 ώρες του Le Mans 2022 Virtual και με την οποία ο παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 έχει λάβει μέρος σε μερικούς εικονικούς αγώνες.

Για τον Verstappen είναι ένα σημαντικό ορόσημο: «Οι αγώνες ήταν πάντα το μεγαλύτερο πάθος μου και είμαι πραγματικά χαρούμενος που μοιράζομαι αυτή την αγάπη μέσω της ομάδας Verstappen.com Racing, η οποία αποτελείται από οδηγούς και ομάδες με τις οποίες νιώθω πολύ κοντά. Εκτός από το να διασκεδάζω, μπορώ επίσης να μοιραστώ τις γνώσεις μου για τους αγώνες με όλους αυτούς και ελπίζω να τους βοηθήσω να βελτιωθούν» είπε χαρακτηριστικά.

Και προσέθεσε: «Η στενή συνεργασία με τη Red Bull αντικατοπτρίζεται επίσης στην υποστήριξη της ομάδας Verstappen.com Racing για τα επόμενα χρόνια. Αυτό με κάνει πολύ περήφανο. Ανυπομονώ να ξεκινήσω και να συνεχίσω να πιέζω σκληρά».