Ο Verstappen εξηγεί γιατί δεν έλεγξε τον Hamilton μετά το ατύχημα στη Μόντσα


Ο Max Verstappen επανήλθε για το συμβάν ανάμεσα στον ίδιο και τον Lewis Hamilton στην Ιταλία, εξηγώντας γιατί δεν κοίταξε να δει πώς ήταν ο αντίπαλός του.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΖΑΣ
  • 23/9/2021

Hamilton και Verstappen συγκρούστηκαν ξανά στη Monza. Βρέθηκαν τροχό με τροχό στο πρώτο σικέιν, καθώς ο Hamilton έβγαινε από τα πιτ, με τον Verstappen να χρησιμοποιεί τη δυναμική του για να τραβήξει δίπλα του. Ο Verstappen παρέμεινε στην εξωτερική πλευρά του σικέιν, πριν το ζευγάρι έρθει σε επαφή στην κορυφή της αριστερής στροφής.

Ο Ολλανδός χτύπησε στο κερμπ και... απογειώθηκε, με τη Red Bull του να καταλήγει πάνω από τη Mercedes. Και οι δύο οδηγοί εγκατέλειψαν, με το halo του Hamilton να τον σώζει από σοβαρό τραυματισμό.

Πολύ σχολίασαν αρνητικά το γεγονός ότι ο Verstappen δε βεβαιώθηκε πως ο συναθλητής του ήταν καλά στην υγεία του, με τον ίδιο να απαντά σχετικά, στο πλαίσιο του Ρωσικού GP:

«Βγήκα από το μονοθέσιο, κοίταξα στα αριστερά μου και είδα προφανώς ότι προσπαθούσε να κάνει όπισθεν, κοίταζε το τιμόνι του, προσπαθούσε να ξεκολλήσει.

«Οπότε, πιστεύω πως ήταν απολύτως καλά, γιατί την επόμενη μέρα ή την Τρίτη πέταξε για την Αμερική για να παραστεί σε ένα gala. Νομίζω πως αυτό μπορείς να το κάνεις μόνο αν νιώθεις καλά. Πιστεύω πως όλα ήταν υπό έλεγχο.»