Ο Verstappen καλεί τη Red Bull να βελτιωθεί ενώπιον της απειλής της Ferrari


Ο Max Verstappen καλεί τη Red Bull να βελτιώσει το μονοθέσιό της στη μάχη με τη Ferrrari, καθώς θεωρεί πως ακόμα και τώρα οι Ιταλοί είναι ταχύτεροι στην πίστα.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΖΑΣ
  • 22/6/2022

Αυτή τη στιγμή ο Max Verstappen βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογία του πρωταθλήματος, με διαφορά 46 βαθμών από τον Sergio Perez και 49 από τον Charles Leclerc, έχοντας ανατρέψει άρδην το σκηνικό σε σχέση με το πώς ήταν ο βαθμολογικός πίνακας μετά το GP Αυστραλίας.

Ο Ολλανδός, όμως, καλεί τη Red Bull να κάνει συνεχώς βελτιώσεις στην RB18, καθώς φρονεί πως ακόμα το μονοθέσιό του δεν είναι ταχύτερο εκείνου της Ferrari.

«Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα και η διαφορά είναι προφανώς αρκετά μεγάλη, αλλά ξέρω επίσης ότι αυτό μπορεί να αλλάξει πολύ γρήγορα,» δήλωσε ο ίδιος.

«Στον τρίτο αγώνα ήμουν 46 βαθμούς πίσω, οπότε πρέπει απλά να μείνουμε ήρεμοι, συγκεντρωμένοι, να βελτιωθούμε, γιατί σήμερα [Κυριακή] δεν είμαστε οι πιο γρήγοροι.

«Αλλάζει λίγο, για παράδειγμα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο [στο Baku] φαινόταν καλό στον αγώνα, ενώ τώρα δε φαινόταν τόσο καλό, αλλά και πάλι καταφέραμε να νικήσουμε και αυτό πιστεύω ότι είναι επίσης ένα προσόν και απλά πρέπει να δουλέψουμε μαζί με όλη την ομάδα για να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε το μονοθέσιο.»