«Οδοστρωτήρας» ο George Russell (video)


Ο πιλότος της Williams κέρδισε ακόμα έναν αγώνα εικονικής πραγματικότητας, έφτασε τις τρεις σερί νίκες και εντυπωσιάζει με τη σταθερότητά του

  • 7/6/2020

Ο Russell πήρε φόρα, και τώρα… ποιος τον σταματά! Ο πιλότος της Williams έκανε το «τρία στα τρία» στα γκραν πρι εικονικής πραγματικότητας, καθώς έπειτα από τις νίκες του σε Βαρκελώνη και Μονακό, θριάμβευσε και στο virtual grand prix του Αζερμπαϊτζάν.

Ο Russell «έχτισε» και πάλι τη νίκη του από τη διαδικασία των κατατακτήριων, καθώς κατέκτησε για ακόμα μία φορά την pole position. Και μολονότι στο Μπακού οι προσπεράσεις είναι σαφώς πιο εύκολες σε σχέση με το Μονακό, κατάφερε να διαχειριστεί με τέτοιον τρόπο τη ροή του αγώνα, ώστε δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο από τους αντιπάλους του.

Εξίσου… ξεκούραστα εξελίχθηκε ο αγώνας του Αζερμπαϊτζάν και για τον δεύτερο του πόντιουμ, Alex Albon, καθώς μπορεί επί της ουσίας να μην απείλησε ποτέ τον Russell, όμως κι αυτός δεν απειλήθηκε από οποιονδήποτε αντίπαλό του και είδε δεύτερος την καρό σημαία με το μονοθέσιο της Red Bull.

Το βάθρο συμπλήρωσε ο Esteban Gutierrez, ο οποίος αυτή τη φορά δεν χρειάστηκε να κάνει… συγκρουόμενο το μονοθέσιο της Mercedes –όπως είχε κάνει προ δύο εβδομάδων στο Μονακό- προκειμένου να διατηρηθεί τρίτος, μπροστά από τον Lando Norris.