Όταν ο Aguero έδινε ρεσιτάλ στο Ντόνινγκτον με Mercedes DTM (video)


Ο Kun Aguero μόνον… άσχετος δεν είναι από μηχανοκίνητο αθλητισμό, καθώς πολλές φορές έχει παρακολουθήσει αγώνες της Formula 1, ενώ έχει βρεθεί στο μπάκετ του συνοδηγού της Mercedes C-Klasse AMG στο Ντόνινγκτον!

  • ΓΙΑΝΝΗΣ-ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
  • 7/5/2020

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί από τους πιο φανατικούς petrolheads του χώρου του ποδοσφαίρου! Το πάθος του Sergio Aguero για τους αγώνες ταχύτητας και τα γρήγορα αυτοκίνητα είναι γνωστό και φυσικά κάθε φορά που του δίνεται η ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά έναν αγώνα Formula 1, σπεύδει! Πόσο μάλλον όταν μπορεί να οδηγήσει ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο!

Γυρίζουμε τον χρόνο σχεδόν οκτώ χρόνια πίσω για να θυμηθούμε τη συνάντηση του «Kun» με τον Nico Rosberg στο Ντόνινγκτον Παρκ. Στην «καρδιά» της Μεγάλης Βρετανίας, λίγους μήνες έπειτα από τη μεταγραφή του στους «σίτιζενς» από την Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Aguero έζησε ορισμένες στιγμές που δεν θα ξεχάσει ποτέ!

Αρχικά τον πήγε βόλτα ο Nico Rosberg με μία Mercedes C63 AMG, την οποία εν συνεχεία οδήγησε ο Αργεντινός επιθετικός. Όμως η έκπληξη είχε και συνέχεια, καθώς στο διπλανό γκαράζ τους περίμενε μια εντυπωσιακή Mercedes C Klasse DTM!

Ο Rosberg ανέλαβε να… ξεναγήσει τον «Kun» στα μυστικά της οδήγησης του εντυπωσιακού αγωνιστικού μοντέλου με τον τετράλιτρο κινητήρα των 476 ίππων και το εξάρι σειριακό κιβώτιο. Αξίζει να δείτε τις αντιδράσεις του Αργεντινού σούπερ σταρ στο τέλος του βίντεο!