Όταν ο Daniel Ricciardo ήταν... μετρ των προσπεράσεων (videos)


Δείτε μερικές "αξεπέραστες" προσπεράσεις που μας έχει χαρίσει ο Αυστραλός πιλότος, πολύ πριν γίνει... σκιά του εαυτού του αγωνιζόμενος με τη McLaren. 

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΡΜΠΕΑΣ, ΦΩΤΟ: YOUTUBE/yelistener
  • 1/10/2022

Είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι ο Daniel Ricciardo δεν θα αγωνίζεται με τη McLaren τη νέα σεζόν και οι πιθανότητες να μείνει εκτός Formua 1 είναι περισσότερες από ποτέ. Τα πρώτα "σύννεφα" στη σχέση της McLaren και του Αυστραλού είχαν εμφανιστεί ήδη από το καλοκαίρι του 2021αφού οι προσδοκίες που είχαν οι Βρετανοί ήταν υψηλές και ο Ricciardo δεν κατάφερε ποτέ να τις δικαιώσει.

H ομάδα δεν του ταίριαξε ποτέ και έτσι βρέθηκε εκτός ρυθμού, να παλεύει με τους "δαίμονές" του και να βλέπει, σχεδόν μόνιμα, την πλάτη του Lando Norris.

Tο μέλλον του δεν είναι ξεκάθαρο την παρούσα φάση, αφού έχουν ακουστεί διάφορα σενάρια που δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν. Ένα από αυτά θέλει τον Ricciardo να έχει συμφωνήσει με τη Mercedes για να μπει στην ομάδα ως αναπληρωματικός οδηγός.

Όπως και να έχει η ενδεχόμενη απουσία του από το grid της νέας σεζόν έχει προκαλέσει μια μικρή νοσταλγία στους fans που παρακολουθούσαν στενά την πορεία του από το 2011 όταν και μπήκε στον κόσμο της Formula 1.

Ένα από αυτούς, ο χρήστης yelistener στο YouTubeανέβασε πριν από λίγες ημέρες video μέσα από το οποίο εκθειάζει τον τρόπο που προσπερνούσε τους αντιπάλους του, παρουσιάζοντας επιλεγμένα higlights από τη θητεία του στη Red Bull

To video έγινε viral και έτσι ο κάτοχος του καναλιού αποφάσισε να ανεβάσει ακόμα ένα λίγες ημέρες μετά, με προσπεράσεις από την εποχή που αγωνιζόταν στη Renault

Όπως είναι λογικό στα σχόλια δημιουργήθηκε ένας μικρός χαμός με fans και haters του Ricciardο, όπου οι πρώτοι εξέφραζαν τον θαυμασμό τους και οι δεύτεροι σνόμπαραν. Όπως και να έχει αξίζει να τα δείτε και να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα, είτε ανήκετε σε κάποιο από τα παραπάνω "στρατόπεδα", είτε όχι.

Δείτε τα videos...