«Όχι, αυτό είναι απαράδεκτο!»: Η αντίδραση του Sainz μόλις έμαθε για την ποινή των 5 sec. (video)


Ο Ισπανός δεν μπορούσε να πιστέψει στα αυτιά του όταν ενημερώθηκε στο team radio για την ποινή του και άρχισε να εκλιπαρεί τους ανθρώπους της Ferrari να κάνουν κάτι.

  • 2/4/2023

Σε «Βατερλό» εξελίχθηκε ο αγώνας του Carlos Sainz στη Μελβούρνη αφού ο Ισπανός κατάφερε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να γκρεμίσει όλα όσα είχε χτίσει μέχρι τον 56ο γύρο και να μείνει εκτός βαθμολόγησης.

Όλα έγιναν στην επανεκκίνηση όταν ο Ισπανός της Ferrari είχε επαφή με το συμπατριώτη του Fernando Alonso. Αυτή η επαφή υπό φυσιολογικές συνθήκες θα κατέστρεφε τον αγώνα του πιλότου της Aston Martin ωστόσο μια σειρά από άλλα συμβάντα έφεραν εκ νέου την κόκκινη σημαία στον αγώνα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Alonso να επιστρέψει στον αγώνα στην 3η θέση και ο Sainz στην 4η, ωστόσο όση ώρα περίμεναν για την επανεκκίνηση ο Ισπανός ενημερώθηκε από τον μηχανικό του Ricky Adami, ότι είχε δεχθεί ποινή 5 sec. για την επαφή.

Στο άκουσμα της ποινής ο Sainz λύγισε και έτσι ήρθε το ξέσπασμα: «Όχι δεν μπορεί Ricky, αυτό θα με βγάλει εκτός βαθμών. Όχι, είναι απαράδεκτο. Πες τους ότι πρέπει να περιμένουν μέχρι να τελειώσει ο αγώνας και να συζητήσουν μαζί μου. Ζητήστε τους, παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ... Είναι ξεκάθαρο ότι η ποινή είναι πολύ αυστηρή».

Έτσι με τον αγώνα να ολοκληρώνεται πίσω από το αυτοκίνητο ασφαλείας και τις διαφορές μεταξύ των μονοθεσίων να έχουν εκμηδενιστεί, ο Sainz από την 4η θέση κατρακύλησε στη 12η και έμεινε χωρίς βαθμούς.

Ακούστε την αντίδραση του Sainz μόλις ενημερώθηκε για την ποινή του....