Παίρνει εξιτήριο την Τρίτη ο Grosjean, ο Fittipaldi στη θέση του


Πολύ ευχάριστα είναι τα νέα από το στρατιωτικό νοσοκομείο του Μπαχρέιν, όπου διακομίσθηκε ο Romain Grosjean, έπειτα από το τρομακτικό ατύχημα που είχε την Κυριακή.

  • ΓΙΑΝΝΗΣ-ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
  • 30/11/2020

Ο Γάλλος πιλότος της Haas εξακολουθεί να δέχεται τις περιποιήσεις των γιατρών στα εγκαύματα που υπέστη στα χέρια του, όμως όπως έγινε γνωστό, την Τρίτη θα λάβει εξιτήριο, προκειμένου να συνεχίσει την πορεία της αποθεραπείας του κατ’ οίκον.

Ο Grosjean δέχθηκε το πρωί της Δευτέρας την επίσκεψη του επικεφαλής της ομάδας του, Guenther Steiner, με τον οποίον είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει για τις συνθήκες που έλαβε χώρα το ατύχημα.

Φυσικά ακόμα είναι νωρίς για να υπάρξουν αποφάσεις αναφορικά με το εάν και πότε θα μπορέσει να αγωνιστεί εκ νέου. Εξαρχής ήταν από πολύ δύσκολο έως απίθανο να μπορέσει να δώσει το «παρών» στον αγώνα της προσεχούς Κυριακής, γι' αυτό και η Haas ανακοίνωσε πως αντικαταστάτης του θα είναι ο Pietro Fittipaldi. 

Όμως εάν οι συνθήκες το επιτρέψουν, δεν αποκλείεται να τον δούμε στο φινάλε της σεζόν, σε δύο εβδομάδες στο Άμπου Ντάμπι.