Ποιόν πιλότο της Formula 1 αποκάλεσε «ηλίθιο» ο επικεφαλής της ομάδας του;


Ο νεαρός πιλότος τα… άκουσε από τον αγωνιστικό προϊστάμενό του, ο οποίος θέλησε να τον συνετίσει και να τον επαναφέρει στον σωστό δρόμο

  • ΓΙΑΝΝΗΣ-ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
  • 21/2/2021

Ο λόγος για τον Nikita Mazepin. Ο νεαρός Ρώσος τράβηξε με τον πλέον αρνητικό τρόπο τα φώτα της δημοσιότητας επάνω του στα τέλη της περασμένης σεζόν, λόγω του βίντεο στο οποίο εμφανίζεται να θωπεύει μία κοπέλα.

Όπως είχε γίνει γνωστό τότε, η Haas είχε αποφασίσει να λύσει εσωτερικά το θέμα, κάνοντας δριμύτατες παρατηρήσεις στον νεαρό Ρώσο οδηγό, ο οποίος το 2021 θα αποτελέσει δίδυμο με τον Mick Schumacher στη Formula 1.

Όπως αποκάλυψε ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Gene Haas, «ο Guenther Steiner μίλησε με τον Mazepin και του είπε ότι είναι ηλίθιος και ότι δεν θα πρέπει να προβαίνει σε τέτοιες ενέργειες που είναι απόλυτα μη αποδεκτές».

Ο Haas υπεραμύνθηκε της απόφασης της ομάδας του να λύσει εσωτερικά το θέμα, λέγοντας πως «τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης απαιτούσαν από εμάς να εκτελέσουμε τον Mazepin γι’ αυτό που έκανε, όμως θεωρούμε πως αυτή δεν ήταν η κατάλληλη αντίδραση».