Πόκερ!


Ο George Russell πανηγύρισε την τέταρτη νίκη του σε οκτώ αγώνες εικονικής πραγματικότητας Formula 1, επικρατώντας και στον Καναδά!

  • 14/6/2020

Ο Βρετανός πιλότος της Williams αποδείχθηκε πως ήταν με διαφορά ο πιο σταθερός από τους συμμετέχοντες στο πρωτάθλημα εικονικής πραγματικότητας, η αυλαία του οποίου έπεσε στην πίστα Gilles Villeneuve του Καναδά.

Ο Russell εκκίνησε από την pole position και κέρδισε εύκολα, μιας και σε κανένα σημείο του αγώνα των 35 γύρων δεν τον απείλησε οποιοσδήποτε από τους αντιπάλους του.

Ο Alexander Albon της Red Bull ήταν δεύτερος, με τον Esteban Gutierrez της Mercedes να συμπληρώνει το βάθρο του τελευταίου αγώνα, από τον οποίον απουσίασαν ο Charles Leclerc και ο Valtteri Bottas.

Ο Μονεγάσκος συμμετείχε το Σαββατοκύριακο στον εικονικό αγώνα των 24 ωρών του Le Mans, ενώ ο Φινλανδός αντικαταστάθηκε λίγη ώρα πριν από την εκκίνηση από τον Anthony Davidson.

Όσο για τον Pierre Gasly, «κατάφερε» να αποκλειστεί από τον αγώνα εξαιτίας πολλών ποινών που δέχθηκε επειδή «έκοβε» τα σικέιν της πίστας στην προσπάθειά του να ανακτήσει θέσεις και να βρεθεί στην πρώτη δεκάδα!