Πώς "σκοτώνουν" την ώρα τους οι πιλότοι της Formula 1! (video)


Η αναβολή των πρώτων (τουλάχιστον) επτά αγώνων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Formula 1 ανέτρεψε τον προγραμματισμό των πιλότων, οι οποίοι αναζητούν τρόπους για να «σκοτώσουν» την ώρα τους!

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ-ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
  • 25/3/2020

Μία από τις… μόδες (γιατί άραγε;) των τελευταίων εβδομάδων είναι το περιβόητο «toilet paper challenge». Και όταν μιλάμε για τέτοιες… προκλήσεις, το νούμερα ένα «πειραχτήρι» της Formula 1 δεν θα μπορούσε να αντισταθεί. Ιδού, λοιπόν, ο Daniel Ricciardo επί το έργον!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@danielricciardo will ALWAYS keep you entertained! ????‍ ??? . Repost x @danielricciardo . #Formula1 #F1 #Ricciardo #StayAtHomeChallenge

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FORMULA 1® (@f1) στις 18 Μάρ, 2020 στις 4:16 πμ PDT

Φαίνεται, όμως, πως τα «γκελάκια» του Αυστραλού πιλότου της Renault τα… ζήλεψε ο Kimi Raikkonen! Ναι, πολλά καλά διαβάσατε! Ο «Iceman» συμμετείχε στο challenge αποδεικνύοντας πως κάτι… σκαμπάζει και από τη «στρογγυλή θεά». Αν και λίγο έλειψε η μπάλα να έπαιρνε τον πεντάχρονο Robin και την τρίχρονη Rianna!

Όσο για τον Charles Leclerc, επέλεξε έναν διαφορετικό τρόπο για να… προκαλέσει τους άλλους πιλότους της Formula 1. Μια βόλτα με τα… χέρια στο μπαλκόνι του σπιτιού του στο Μονακό, ήταν ό,τι έπρεπε για να περάσει λίγο η ώρα!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Anyone taking on @charles_leclerc's handstand challenge?! . ?? x @charles_leclerc . #F1 #Formula1 #Leclerc #Fitness

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FORMULA 1® (@f1) στις 19 Μάρ, 2020 στις 6:32 πμ PDT