Ψάχνει τον αντι-Perez στο… Twitter!


Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ LAWRENCE STROLL ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ… ΑΥΤΟΤΡΟΛΑΡΙΣΤΕΙ, ΚΑΘΩΣ ΑΝΕΒΑΣΕ TWEET ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΖΗΤΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΠΙΛΟΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΕΞΙΚΑΝΟ!

  • ΓΙΑΝΝΗΣ-ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
  • 31/7/2020

«Λοιπόν… Υπάρχει κανείς ο οποίος θα μπορούσε να μας κάνει μια χάρη αυτό το Σαββατοκύριακο» διερωτήθηκε πριν από λίγα λεπτά μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter η Racing Point!

Η βρετανική ομάδα αναζητά τον αντικαταστάτη του Sergio Perez, ο οποίος διαγνώστηκε με κορωνοϊο την Πέμπτη και θα χάσει και τους δύο αγώνες του Σίλβερστοουν, τις προσεχείς Κυριακές.

Το όνομα του Nico Hulkenberg «παίζει» πολύ δυνατά τις τελευταίες ώρες, με τον Γερμανό να πληροί όλες τις προϋποθέσεις ώστε να αντικαταστήσει τον Perez: γνωρίζει την ομάδα μιας και είχε συνεργαστεί κατά το παρελθόν με την (τότε) Force India, έχει τεράστια εμπειρία, δεν χρειάζεται superlicense και φυσικά είναι… διαθέσιμος

Ο Γερμανός θα πρέπει να περάσει το τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊου, ώστε να πληρούνται και τα πρωτόκολλα υγείας και ασφαλείας της Formula 1, κι έπειτα θα ανάψει το πράσινο φώς για την επιστροφή του στη Formula 1, έστω και υπό αυτές τις… ιδιαίτερες συνθήκες.

Πάντως στην… αγγελία της Racing Point ο πρώτος που ανταποκρίθηκε ήταν ο Conor McGregor! Ο θρύλος των μαχητικών αθλημάτων απάντησε πως αποδέχεται την πρόκληση, αφήνοντας με ανοιχτό το στόμα τους εμπλεκόμενους!

Ωστόσο υπήρξαν κι άλλοι υποψήφιοι!