Sebastian Vettel: Οι τελευταίες του δηλώσεις με τη φόρμα του οδηγού (video)


Ο Sebastian Vettel μίλησε για τελευταία φορά με τη φόρμα του οδηγού για τη σημασία που έχουν πολλά πράγματα στη ζωή πέρα από το «να τρέχουμε γύρω γύρω».

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΖΑΣ - ΦΩΤΟ: ASTON MARTIN
  • 20/11/2022

Ο Sebastian Vettel είπε κι επίσημα το δικό του αντίο στη Formula 1, τερματίζοντας 10ος στο Άμπου Ντάμπι.

Έκανε τα περίφημα ντόνατ στην ευθεία εκκίνησης/τερματισμού, χαιρέτησε τα πλήθη αφού είχε καταχεικροτηθεί πριν και μετά τον αγώνα, και μίλησε με τον ιδρώτα να τρέχει και την αγωνιστική φόρμα για τελευταία φορά στην τεράστια καριέρα του.

«Νιώθω κάπως κενός για να είμαι ειλικρινής, το μόνο που μπορώ να πω ξανά είναι πως τα δύο τελευταία χρόνια ήταν απογοητευτικά σε αγωνιστικό επίπεδο - αλλά ήταν σημαντικά και χρήσιμα για τη ζωή μου,» δήλωσε ο Γερμανός.

«Πολλά πράγματα άλλαξαν, πολλά πράγματα τα συνειδητοποίησα για πρώτη φορά. Είναι μεγάλο προνόμιο να βρίσκομαι σε αυτήν την θέση, κι εγώ κι όλοι, και αυτό έρχεται με κάποιες υποχρεώσεις.

«Ελπίζω να το περάσω αυτό και στους άλλους οδηγούς. Είναι υπέροχο που έχουμε τη δύναμη να εμπνεύσουμε τον κόσμο με αυτό που κάνουμε κι αυτά που λέμε. Υπάρχουν πολύ σπουδαιότερα και πιο σημαντικά πράγματα στον κόσμο από το να τρέχουμε γύρω γύρω.

«Αλλά αυτό αγαπάμε, και μέσω αυτού μπορούμε να μεταλαμπαδεύσουμε σημαντικές αξίες.

«Ευχαριστώ για τη στήριξη και τα μηνύματά σας, τα γράμματα και όλη την αγάπη που μου δείξατε.»