Sebastian Vettel: Ποιον teammate του θεωρεί το «μεγαλύτερο φυσικό ταλέντο»


Ο Sebastian Vettel υπέδειξε ποιον παλιό teammate του θεωρεί τον πιο φυσικά ταλαντούχο, με την απάντηση να μην εκπλήσσει.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΖΑΣ - ΦΩΤΟ: ASTON MARTIN
  • 26/12/2022

Ο Sebastian Vettel ολοκλήρωσε την καριέρα του με το τέλος της σεζόν του 2022, έχοντας αγωνιστεί για ομάδες όπως η Red Bull και η Ferrari, και με teammates μερικούς από τους κορυφαίους οδηγούς της περασμένης δεκαετίας, όπως είναι ο Mark Webber, ο Charles Leclerc και ο Kimi Raikkonen.

Για τον τελευταίο, ο Γερμανός 4κις πρωταθλητής είχε να πει πως τον θεωρεί το «μεγαλύτερο φυσικό ταλέντο» στην F1, μιλώντας σχετικά στο podcast Beyond the Grid:

«Πιστεύω πως ο Kimi είναι το μεγαλύτερο φυσικό ταλέντο που έχω συναντήσει ποτέ.

«Αυτό πιστεύει, ειδικά σε ό,τι αφορά την ωμή ταχύτητα. Το έδειξε και στην F1, φυσικά, αλλά το κατάφερε και σε άλλα αυτοκίνητα.

«Αν υπήρχε μία κατηγορία που κάθε μέρα θα αλλάζαμε αυτοκίνητα, σε 10 μέρες ο Kimi θα έριχνε γύρο σε όλους, απλά γιατί το έχει από φυσικού του.

«Δεν του παίρνει πολύ χρόνο να προσαρμοστεί στο αυτοκίνητο και τις ανάγκες του. Του δίνεις το τιμόνι και ξέρει τι πρέπει να κάνει.

«Κάποιες φορές νιώθεις κάπως αδικημένος από αυτό, γιατί εσύ πρέπει να συνηθίσεις και να καταλάβει τις συνθήκες της πίστας, ενώ για εκείνον είναι άμεσο.»