Σιγή ιχθύος από τους Bottas και Russell σχετικά με το μέλλον τους


Η κοινή  παρουσία των Valtteri Bottas και George Russel στη συνέντευξη Τύπου του Βελγικού GP, έφερε ελάχιστες νέες πληροφορίες, καθώς αμφότεροι έμειναν σιωπηλοί επί του μέλλοντός τους.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΖΑΣ
  • 26/8/2021

Οι δύο οδηγοί βρίσκονται σε αντιζηλία για την θέση στη Mercedes δίπλα στον Lewis Hamilton. Ο μεν Bottas διανύει την τελευταία σεζόν του τρέχοντος συμβολαίου του με την ομάδα, ο δε Russell θέλει να κάνει το βήμα στα «σαλόνια» μετά από 3 σεζόν στη Williams.

Πληροφορίες του Car and Driver Ελλάδας αναφέρουν πως ο Βρετανός, που πρόσφατα πήρε και τους πρώτους του βαθμούς με την ομάδα του Grove, βρίσκεται κοντά στο να συμφωνήσει σε 3ετές συμβόλαιο με τους πρωταθλητές.

Στη συνέντευξη Τύπου πριν το Grand Prix του Βελγίου, πάντως, κανείς δεν έγινε σοφότερος από τα λόγια των δύο αντρών.

Πιο απόμακρος από τους δύο, ο Bottas, που δήλωσε σχετικά:

«Ίσως ξέρω κάτι, μπορεί και όχι, αλλά όπως είπα δεν έχω να μοιραστώ κάτι νεότερο.»

Από τη μεριά του, ο Russell, φανερά πιο άνετος επί του θέματος, επανέλαβε όσα είπε ο Φινλανδός, αλλά τόνισε κιόλας πως δε βιάζεται για την τελική απόφαση:

«Δεν υπάρχουν νεότερα αυτή τη στιγμή. Προφανώς συζητούσαμε μέσα στο καλοκαιρινό διάλειμμα, αλλά δεν υπάρχει τίποτα ανακοινώσιμο, ούτε αυτό, ούτε το επόμενο Σαββατοκύριακο. Κάτι που δε με πειράζει - καλύτερα να γίνουν τα πράγματα σωστά, παρά γρήγορα.

«Είμαστε και οι δύο τυχεροί που είμαστε στη Mercedes και την εμπιστευόμαστε για το μέλλον μας. Από τη μεριά μου, δεν έχω πρόβλημα να μάθω τι θα γίνει είτε αυτό γίνει αύριο, είτε στο Άμπου Ντάμπι. Πρέπει να εμπιστεύεσαι αυτούς που σε προσέχουν.»

Ακολουθήστε το Car Αnd Driver στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τον μαγικό κόσμο του αυτοκινήτου.?