Συγκινημένος ο Vettel: «Η σκέψη μου πήγε σε όσους δεν ήταν εδώ μαζί μου»


Ο Sebastian Vettel μίλησε για τα συναισθήματά του πριν τις κατατακτήριες στο Άμπου Ντάμπι, αλλά και για τις σκέψεις που είχε πριν αρχίσει να οδηγεί.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΖΑΣ - ΦΩΤΟ: ASTON MARTIN
  • 19/11/2022

Ο Sebastian Vettel οδήγησε εξαιρετικά στις τελευταίες του κατατακτήριες δοκιμές, στη Yas Marina, καταλαμβάνοντας την 9η θέση, για δεύτερη φορά μέσα στο 2022.

«Ήταν μία καλή μέρα,» είπε. «Ήμουν λίγο συγκινημένος πριν μπω στο μονοθέσιο. Όταν μπήκα, όλη μου η συγκέντρωση ήταν στις κατατακτήριες, στους γύρους. Και το είδα να πηγαίνει καλά, εγώ ζωντάνευα, οπότε ένιωσα πολύ καλά.»

Ο 4κις πρωταθλητής αναφέρθηκε και στο τι ένιωσε πριν οδηγήσει, αλλά και πώς όλα άλλαξαν όταν κατέβασε το visor:

«Πριν τις κατατακτήριες είχα κάποιες σκέψεις για τους ανθρώπους που δεν μπορούν να είναι εδώ, είτε επειδή δεν είναι πια στη ζωή, είτε επειδή δεν είχαν τη δυνατότητα να παρευρεθούν. Προφανώς είναι πολλοί από τους ανθρώπους μου εδώ, κάτι που είναι πολύ ιδιαίτερο.

«Έχει περάσει πολύς καιρός και είναι περίεργο, πρέπει να παραδεχτώ. Όμως μόλις βρεθείς μέσα στο μονοθέσιο και βγεις από το γκαράζ, έχεις αρκετή δουλειά να κάνεις. Οπότε υποθέτω ότι είναι ένα καλό σημάδι. Και το απολαμβάνω περισσότερο όταν είμαι μέσα [στο μονοθέσιο], και ήμουν, οπότε θεωρώ ότι ήταν μιά καλή μέρα.»